Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μαντσίνι «άδειασε» τον Μπονούτσι για την αποβολή
Ιταλία

Ο Μαντσίνι «άδειασε» τον Μπονούτσι για την αποβολή

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν υπερασπίστηκε τον Λεονάρντο Μπονούτσι μετά την αποβολή του Ιταλού στην ήττα από την εθνική Ισπανίας με 2-1.

07.10.2021 | 00:51

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν ο μοιραίος παίκτης για την εθνική Ιταλίας στην πρόσφατη ήττα με 2-1 από την εθνική Ισπανίας. O στόπερ της Γιουβέντους αντίκρισε 2 κίτρινες κάρτες και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από το 43ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης. Αντί γι΄αυτό, όμως, οι «ατζούρι» δέχτηκαν και 2ο γκολ δύο λεπτά μετά την αποβολή του.

Τόσο η πρώτη κίτρινη κάρτα όσο και η 2η ήταν φανερό ότι θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Η πρώτη ήρθε μετά από διαμαρτυρία για απόφαση του διαιτητή. Η δεύτερη ήρθε μετά από αντικανονική χρήση του αγκώνα σε εναέρια μονομαχία με τον Μπουσκέτς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ήταν φανερό πως θεωρούσε ότι ο Μπονούτσι μπορούσε να αποφύγει τις δύο κάρτες.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είδα τη δεύτερη κάρτα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ο Λέο δε θα έπρεπε να είχε αφήσει τον εαυτό του να κιτρινιστεί σε καμία από τις δύο περιπτώσεις».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Ιταλία το πάλεψε ακόμα και με 10 παίκτες

Η «σκουάντραζούρα», πάντως, κατάφερε να παραμείνει ανταγωνιστική σε όλο το 2ο ημίχρονο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να μη δεχτεί γκολ ενώ μείωσε προς το τέλος σε 2-1 με τον Πελεγκρίνι.

Έτσι, ο Μαντσίνι χαρακτήρισε καλή την εμφάνισή της ομάδας του μετά το τελευταίο σφύριγμα.

«Τα παιχνίδια είναι έτσι, μερικές φορές κάποια περιστατικά τα αλλάζουν. Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε εύκολα να είχε λήξει 1-1. Σαφώς, η Ισπανία κράτησε καλά τη μπάλα, αλλά είναι απογοητευτικό να χάνουμε έτσι, με 10 παίκτες. Κάναμε ένα λάθος που δεν πρέπει να κάνουμε σε αυτό το επίπεδο. Το να παίζεις έτσι, να πετυχαίνεις ένα γκολ και να μην δέχεσαι παραπάνω όταν είσαι με αριθμητικό μειονέκτημα καθιστά καλή την εμφάνιση» δήλωσε ο Μαντσίνι στην RAI Sport.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version