ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Ο Σαλάχ στις προπονήσεις μου θύμιζε τον Μέσι»

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο Φελίπε Λουίς για τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τις ικανότητές του για όσο ήταν και οι δύο συμπαίκτες στην Τσέλσι.

«Ο Σαλάχ στις προπονήσεις μου θύμιζε τον Μέσι»

Από τότε που πήγε στη Λίβερπουλ ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε την ηρεμία του. Το λιμάνι του! Την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε από το πρώτο λεπτό και τον στηρίζει μέχρι και σήμερα και δεν το έχει μετανιώσει.

Ο ίδιος από την πλευρά του ξεπληρώνει τους Άγγλους με τα γκολ του. Με τις ασίστ του. Με τις μαγικές του ενέργειες. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε!

Από την άλλη η Τσέλσι ποτέ δεν πείστηκε για τις ικανότητές του. Ακόμη και αν ήταν υψηλού επιπέδου. Γι’ αυτό έφυγε από τους Λονδρέζους για τη Φιορεντίνα με την ιστορία από εκεί και πέρα να είναι λίγο ως πολύ γνωστή. Ωστόσο, ο Φελίπε Λουίς, που ήταν για λίγο καιρό μαζί του στους «μπλε», ποτέ δεν κατάλαβε γιατί δεν πήρε παραπάνω ευκαιρίες. Μιας και θύμιζε… Μέσι!

«Όταν ο Σαλάχ έφευγε από την Τσέλσι για να πάει στη Φιορεντίνα τον ρώτησα: “Μόμο, γιατί πας εκεί;” και εκείνος μου απάντησε: “Πρέπει να πάρω χρόνο συμμετοχής στα πόδια μου”. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα σκέφτηκα πόσο καλός είναι με την μπάλα στα πόδια του. Πίστευα ότι στην Τσέλσι θα μπορούσε να παίξει,

Ποτέ δεν πήγαινε σε κάποια ομάδα με γνώμονα τα λεφτά. Αλλά θα πήγαινε σε μία ομάδα για να δείξει πόσο καλός είναι. Για να κάνει τη διαφορά. Στις προπονήσεις που κάναμε ήταν σαν τον Λιονέλ Μέσι! Έκανε πράγματα που τα έχω δει μόνο από τον Μέσι! Μπορείτε να ρωτήσετε όποιον θέλετε και θα ας πει και αυτός το ίδιο», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Και τώρα τι γίνεται με τον Σαλάχ και τη Λίβερπουλ; 

Και τώρα τι γίνεται με τον Σαλάχ και τη Λίβερπουλ;

Την ώρα που οι πιο πολλοί παίκτες στη Λίβερπουλ ανανεώνουν τη συνεργασία τους με την ομάδα ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ακόμα στο… περίμενε. Όπως αναφέρουν τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ αυτό συμβαίνει για έναν λόγο.

Όχι γιατί οι «κόκκινοι» δεν τον θέλουν στις τάξεις τους. Αλλά γιατί οι εβδομαδιαίες χρηματικές απολαβές που ζητάει είναι αρκετά μεγάλες σε σχέση με τώρα. Με τον Αφρικανό εξτρέμ να θέλει 350.000 με 380.000 λίρες.

Για την ώρα όλα είναι ρευστά. Στον… αέρα. Ωστόσο, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.  Άλλωστε ο Σαλάχ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ως το καλοκαίρι του 2023.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ