Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν «ψήνεται» στην προοπτική της Νιούκαστλ ο Κόντε!
Premier League

Δεν «ψήνεται» στην προοπτική της Νιούκαστλ ο Κόντε!

Η Νιούκαστλ έχει θέσει ως πρώτο στόχο για την τεχνική της ηγεσία τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος όμως δεν είναι... ψημένος στην προοπτική, θέλοντας μια ομάδα ικανή να διεκδικήσει άμεσα τον τίτλο στην Premier League.

09.10.2021 | 13:54

Από το βράδυ της Πέμπτης (7/10) τα πάντα έχουν αλλάξει για τη Νιούκαστλ και την ιστορία της. Κι αυτό γιατί από εκείνη τη στιγμή το πλειοψηφικό πακέτο της αγγλικής ομάδας αποκτήθηκε από Σαουδάραβες επενδυτές. Όπως είναι λογικό ο κόσμος του συλλόγου ξεκίνησε άμεσα να ονειρεύεται ένδοξες ημέρες. Άλλωστε, ο Πρίγκηπας Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν, που έχει το πλειοψηφικό πακέτο του Public Investment Fund, που αγόρασε τον σύλλογο, διαθέτει περιουσία ύψους 320 δισεκατομμυρίων (!) λιρών. Κάτι που τον κάνει τον πλουσιότερο ιδιοκτήτη ομάδας στον πλανήτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει 10 φορές μεγαλύτερη περιουσία από τους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι και 50 φορές μεγαλύτερη από εκείνων της Παρί Σεν Ζερμέν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έτσι, η Νιούκαστλ ετοιμάζεται να μπει άμεσα στη νέα εποχή της. Μάλιστα, εδώ και κάποιες ημέρες οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου φέρονται να ψάχνουν τον επόμενο προπονητή του. Άλλωστε, ο Στιβ Μπρους στα μάτια τους δεν θεωρείται ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ομάδα στη διεκδίκηση τίτλων. Έτσι, στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη επιλογή. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Sun», ο Ιταλός τεχνικός είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό και θα «έριχνε» άκυρο εφόσον του γινόταν πρόταση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Θέλει άμεση διεκδίκηση τίτλων ο Κόντε, ενώ η Νιούκαστλ μακροπρόθεσμο πλάνο

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Κόντε θέλει να αναλάβει μια ομάδα άμεσα ικανή να διεκδικήσει τίτλους. Οι «καρακάξες», ρεαλιστικά, δεν μπορούν να «χτυπήσουν» το πρωτάθλημα φέτος, όντας προτελευταίοι, αλλά και χωρίς ρόστερ ικανό να κοντράρει τους «μεγάλους». Αυτό που θέλουν στις τάξεις της Νιούκαστλ είνα η σταδιακή δημιουργία μιας ομάδας, που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει στα ίσα τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για την Premier League.

Αυτό, όπως είναι λογικό, θα χρειαστεί κάποιο χρόνο. Παρότι ο Κόντε λατρεύει τις προκλήσεις, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, δεν θέλει να «δεθεί» σ’ ένα πρότζεκτ με μακροπρόθεσμη επιτυχία. Κι αυτό γιατί ο ρόλος που έχουν κατά νου γι’ αυτόν οι «καρακάξες» δεν του ταιριάζει. Παρόλα αυτά, αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει σε κάποια χρόνια, εφόσον η αγγλική ομάδα έχει μικρύνει την «ψαλίδα» από τους από πάνω της. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ιταλός τεχνικός δεν «ψήνεται» με την ιδέα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version