ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τούχελ: «Λυπάμαι τους οπαδούς της Ίντερ»

O Τόμας Τούχελ μίλησε για αρκετά θέματα σε συνέντευξή του και ένα από αυτά ήταν η επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι.

Τούχελ: «Λυπάμαι τους οπαδούς της Ίντερ»

Καλεσμένος σε αθλητικό φεστιβάλ ήταν ο Τόμας Τούχελ και στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε συνέντευξη. Ο προπονητής της Τσέλσι που την οδήγησε στην κατάκτηση του περσινού Champions League και του Σούπερ Καπ Ευρώπης μίλησε για αρκετά και ενδιαφέροντα θέματα. Δυο από αυτά έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στους Ζορζίνιο και Λουκάκου. Ο μεν Ιταλός μέσος αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο περσινό Champions League. Όντας ένα δυνατό «χαρτί» σε ό,τι σχετίζεται με τη «Χρυσή Μπάλα» για την οποία είναι υποψήφιος. Ο Βέλγος επιθετικός δε, έχει ανεβάσει επίπεδα τη γραμμή κρούσης των μπλε και είναι έτοιμος να της χαρίσει νέες δόξες.

Οι δηλώσεις του Τούχελ:

«Ο Ζορζίνιο αξίζει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης και είναι χαρά μου να είμαι προπονητής του. Έχει ένα μεγάλο όραμα για το ποδόσφαιρο. Για μένα τα ατομικά έπαθλα δεν έχουν μεγάλη σημασία, είναι είναι αδύνατο να γίνει μια πραγματική σύγκριση μεταξύ πολλών παικτών με διαφορετικούς ρόλους. Θα ήθελα ένας από τους παίκτες μου να κερδίσει το βραβείο.»

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Για τον Λουκάκου: «Λυπάμαι για τους οπαδούς της Ίντερ, αλλά όπως όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον σχηματισμό μας. Ψάχναμε για έναν πολύ ικανό επιθετικό, ένα σημείο αναφοράς, έναν παίκτη με προσωπικότητα που θα μπορούσε να σηκώσει την πίεση από τους ώμους των νεότερων παικτών και να μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε γρηγορότερο ποδόσφαιρο. Η επιστροφή στην Αγγλία, όπου έπαιζε ως νέος, ήταν σημαντική για αυτόν.»

Για την ήττα στο Champions League από τη Γιουβέντους: «Φαντάστηκα ότι θα κυριαρχούσαμε, όπως κόντρα στην Ατλέτικο ένα χρόνο πριν. Κάναμε βασικά λάθη, δώσαμε το δικαίωμα στη Γιουβέντους να πιστεύει στον εαυτό της το ίδιο. Ήταν δύσκολο να αναλυθεί αυτό το παιχνίδι, αποδεχόμενος προφανώς την απόδοση της Γιουβέντους και των επιλογών του Αλέγκρι.»

Για την Αταλάντα: «Έπαιξα εναντίον της Αταλάντα όταν ήμουν στην Παρί. Όταν αναλύσαμε την ομάδα αυτή, τη χαρακτηρίσαμε παράξενη και τρελή! Έπαιξαν με έναν τρόπο που δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε. Μπορούσαν να κάνουν πολλά και σκόραραν αρκετά. Αναρωτιόμουν αν ήταν πραγματικά μια ιταλική ομάδα. Αυτές οι ομάδες με κάνουν να σηκωθώ νωρίς το πρωί για να ξεκινήσω να δουλεύω ξανά.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ