ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Nations League

«Allez les Blues» με ήρωα Μπαπέ (vid)

Η Γαλλία με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ επικράτησε στο Σαν Σίρο της Ισπανίας (2-1) και πανηγύρισε την κατάκτηση του Nations League.

«Allez les Blues» με ήρωα Μπαπέ (vid)

Στα χρώματα των «Τρικολόρ» το τρόπαιο του Nations League. Η Γαλλία επικράτησε στον τελικό των Ισπανών με 2-1 και κατέκτησε τον θεσμό. Ήρωας για την ομάδα του Ντεσάν ο Κιλιάν Μπαπέ με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν να σκοράρει το νικητήριο τέρμα στο 81′. Οι Ίβηρες άνοιξαν το σκορ στο 64′ με τον Οριανθάμπαλ όμως η Γαλλία απάντησε δύο λεπτά αργότερα με εκπληκτικό τέρμα του Καρίμ Μπενζεμά.

Το ματς

Η συνάντηση δύο σπουδαίων ομάδων έγινε στο Σαν Σίρο. Ισπανία και Γαλλία έχοντας περάσει πριν λίγα 24ωρα τα τελευταία εμπόδια βρέθηκαν στον τελικό του Nations League. Η μεταξύ τους κόντρα εξαρχής φαινόταν αμφίρροπη. Και οι δύο ομάδες έχουν τα όπλα για να κερδίσουν τον οποιονδήποτε. Λουίς Ενρίκε και Ντιντιέ Ντεσάν παρέταξαν στον αγωνιστικό χώρο του Σαν Σίρο όλα τα μεγάλα τους αστέρια.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες κοίταξαν περισσότερο να ανακόψουν τον αντίπαλο παρά να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ. Ελάχιστες καλές στιγμές στις δύο εστίες. Ουνάι Σιμόν και Ούγκο Λιορίς έμειναν επί της ουσίας ως παρατηρητές. Από τη μία ο Μπενζεμά απόλεσε στο 6′ μια καλή στιγμή από πλευράς Γάλλων. Από την άλλη οι «Φούριας Ρόχας» πάτησαν περιοχή και προειδοποίησαν με Φεράν Τόρες και Οριανθάμπαλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά. Μια φάση ωστόσο ήταν ικανή να βάλει φωτιά στο παιχνίδι. Στο 63′ μια γρήγορα αντεπίθεση των Γάλλων λίγο έλειψε να φθάσει επιτυχώς στον τελικό προορισμό. Η μπάλα γύρισε γρήγορα με τον Τεό Ερναντέζ να έρχεται σε επαφή μαζί της μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Γάλλος μπακ έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σιμόν. Ένα λεπτό μετά ήρθε η απειλή και το γκολ από πλευράς Ισπανίας. Ο Οριανθάμπαλ βρέθηκε μετά από κάθετη πάσα σε θέση βολής. Ο άσσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ κοίταξε τέρμα σημάδεψε διαγώνια και έγραψε το 1-0.

Ο Μπαπέ «σκότωσε» τους Ισπανούς

Η χαρά των Ισπανών παρόλα αυτά δεν κράτησε για πολύ. Δύο λεπτά μετά η Γαλλία βρήκε τον τρόπο να φέρει γρήγορα το παιχνίδι ξανά σε ισορροπία. Ο Καρίμ Μπενζεμά με τέλειο πλασέ από μακρινή απόσταση νίκησε τον Ουνάι Σιμόν και έκανε το 1-1. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έγινε τρελός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Στο 81′ ήταν η σειρά του έτερου Γάλλου σούπερ σταρ να βάλει την υπογραφή του στον τελικό. Ο Κιλιάν Μπαπέ… έσπασε το οφσάιντ (η φάση ελέχθηκε από VAR) και με ψυχραιμία νίκησε το Σιμόν κάνοντας την ανατροπή.

Στο φινάλε οι Ισπανοί είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση. Και οι δύο όμως σταμάτησαν στον εκπληκτικό Ούγκο Λιορίς. Ο Γάλλος τερματοφύλακας κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του μέχρι το τέλος χαρίζοντας την τον τίτλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ