Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To νικητήριο γκολ του Μπαπέ – Φωνές των Ισπανών για οφσάιντ (vid)
Nations League

To νικητήριο γκολ του Μπαπέ – Φωνές των Ισπανών για οφσάιντ (vid)

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά καθόρισε την αναμέτρηση του τελικού του Nations League. Οι Ισπανοί βέβαια από μεριάς τους διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο γκολ του Γάλλου.

10.10.2021 | 23:57

Η Γαλλία μετά από μια μεγάλη κόντρα με την Ισπανία πανηγύρισε την κατάκτηση του Nations League. Στην αρένα του Σαν Σίρο οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα για τον τίτλο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το γκολ που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 81′ με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Τεό Ερναντέζ έκανε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των Ισπανών. Ο Μπαπέ έγινε κάτοχος της μπάλας, πάτησε περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ουνάι Σιμόν γράφοντας το 2-1.

Όσο οι Γάλλοι πανηγύριζαν έξαλλα το γκολ του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν τόσο οι Ισπανοί διαμαρτύρονταν στον διαιτητή για οφσάιντ στη φάση. Η κάμερα έδειξε πως ο Μπαπέ βρισκόταν ελάχιστα μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Ισπανίας. Η φάση ωστόσο πέρασε από έλεγχο VAR και τελικά το τέρμα μέτρησε κανονικά.

Δείτε το γκολ του Κιλιάν Μπαπέ που έκρινε τον τελικό

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Nations League
Exit mobile version