ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ποσά… πρωταθλήτριας Ευρώπης ζητά από χορηγούς η Μπαρτσελόνα!

Μάλλον ην Μπαρτσελόνα δεν έχει αντιληφθεί πως δεν έχει την ίδια δύναμη που είχε κάποτε βάσει θέσης απέναντι στους χορηγούς της...

Ποσά… πρωταθλήτριας Ευρώπης ζητά από χορηγούς η Μπαρτσελόνα!

Τιμή εκκίνησης προς κάθε ενδιαφερόμενο χορηγό έστειλε η Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν. Το deal με την εταιρία που συνεργάζεται τώρα η ισπανική ομάδα πλησιάζει στη λήξη του και οι «μπλαουγκράνα» σκέφτονται το μέλλον τους. Και με τα οικονομικά να την πιέζουν έθεσαν και την τιμή τους.

Οι οικονομικές δυσκολίες της Μπαρτσελόνα είναι γνωστές σε όλους τα τελευταία χρόνια. Άστοχες επενδύσεις σε παίκτες και COVID-19 διέλυσαν τους «μπλαουγκράνα» οικονομικά. Και για να αποφύγουν την απόλυτη καταστροφή, οι Ισπανοί αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τον… θεό τους, Λιονέλ Μέσι, αλλά και να κάνουν τεράστιες θυσίες.

Ο Ιαπωνικός κολοσσός αποχωρεί και η Μπαρτσελόνα ψάχνει νέους χορηγούς!

Ένας από τους τρόπους που ελπίζουν να κάνουν το comeback τους στα οικονομικά η Μπαρτσελόνα είναι μέσω των χορηγών. Ο τρόπος που περιμένει να το πετύχει η ομάδα της Βαρκελώνης είναι… ζητώντας περισσότερα χρήματα. Και με την ευκαιρία να διαφημιστούν στην φανέλα των «μπαλουγκράνα», οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να… ξηλωθούν αρκετά.

Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος των οικονομικών της ομάδας, Εντουάρδ Ρομέου, η τιμή εκκίνησης είναι αρκετά ψηλά. Πιο συγκεκριμένα στα 55 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ποσό… αστρονομικό και για τα δεδομένα της εποχής του κορωνοϊού, αλλά και με βάσει της αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας. «Δεν κοιτάμε την τωρινή αξία του deal, αλλά αυτή της προ κορωνοϊού εποχής» σχολίασε ο Ρομέου. «Όποιος θέλει να δει την εταιρία του να κοσμεί τη φανέλα μας θα πρέπει να πληρώσει».

μέχρι το τέλος της σεζόν, βασικός χορηγός της ομάδας είναι η εταιρία-κολοσσός της Ιαπωνίας, Rakuten. Υπενθυμίζεται πως όταν είχε υπογραφεί η συμφωνία με τους Ισπανούς το 2017, η εταιρία παρείχε 55 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Φέτος, υπήρξε μονοετής ανανέωση της συνεργασίας, αλλά με σαφώς χαμηλότερο ποσό, περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. Συμφωνία η οποία ωστόσο δεν θα επεκταθεί μετά το πέρας της σεζόν 2021-22.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά οικονομικά ζητήματα που εξετάζουν οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα. Ένα ακόμα ζήτημα είναι η απόρριψη ή αποδοχή του deal των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της CVC. Μια πρότασηπου αρχικά είχαν απορρίψει οι «μπλαουγκράνα», αλλά πλέον ο Τζοάν Λαπόρτα εξετάζει εκ νέου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ