ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Nations League

Στη μονομαχία Γκάβι – Τσουαμενί νίκησε το μέλλον!

Το Nations League έδωσε την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να μάθει τους Γκάβι και Τσουαμενί. Τα δύο ταλαντούχα χαφ που θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα επόμενα 15 χρόνια.

Στη μονομαχία Γκάβι – Τσουαμενί νίκησε το μέλλον!

Στο Final 4 του Nations League είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τέσσερα υψηλού επιπέδου παιχνίδια. Τέσσερις αναμετρήσεις με ένταση, ρυθμό, πολλές φάσεις, όμορφα γκολ, συγκινήσεις και δυνατές μονομαχίες. Εκτός από αυτά οι προπονητές δε δίστασαν να μας παρουσιάσουν και παίκτες που δεν έχουν την εμπειρία όμως με τέτοια παιχνίδια μόλις την απέκτησαν. Η αρχή έγινε με τον Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός έριξε στα βαθιά τον 17χρονο Γκάβι και δικαιώθηκε!

Ο νεαρός εκτός του ότι έγινε ο νεότερος Ισπανός που φοράει το εθνόσημο με τους «μεγάλους» της χώρας του εντυπωσίασε και στις δύο συμμετοχές του. Η ωριμότητα στο παιχνίδι του έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Ειδικά στον ημιτελικό κόντρα στους Ιταλούς ο άσσος της Μπαρτσελόνα ήταν φανταστικός. Κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, κέρδισε μονομαχίες, βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Στον τελικό της διοργάνωσης ο μικρός βρήκε απέναντί του ένα ακόμη αστεράκι που το τελευταίο διάστημα λάμπει στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Ο λόγος για το Ορελιέν Τσουαμενί. Ο 21χρονος χαφ της Μονακό που βγάζει μάτια από το ξεκίνημα της χρονιάς. Ο Ντιντιέ Ντεσάν ήθελε με τη σειρά του να ρίξει τον νεαρό στην αρένα του Σαν Σίρο. Το έκανε και ο ταλαντούχος χαφ ξεδίπλωσε όλες τις αρετές του.

Γκάβι και Τσουαμενί οι παίκτες αποκάλυψη του Nations League

Οι μονομαχίες με τον Γκάβι αλλά και τους υπόλοιπους χαφ της Ισπανίας ήταν ομηρικές. Ο Τσουαμενί μοιάζει ήδη έτοιμος για το επόμενο επίπεδο. Είναι φτιαγμένος για αυτό. Δεν είναι τυχαίο πως εδώ και καιρό απασχολεί ουκ ολίγες ομάδες από το… πρώτο ράφι. Στη μεταξύ τους μάχη οι δύο νεαροί τα πήγαν εξίσου περίφημα. Συναντήθηκαν αρκετές φορές στο χορτάρι του Σαν Σίρο. Ο καθένας έδειξε τα στοιχεία του και οι επικρατήσεις ήρθαν εκατέρωθεν. Ουσιαστικός νικητής δεν υπήρξε. Τυπικά ο Τσουαμενί επικράτησε του Γκάβι μιας και έπαιξε βασικός σε όλο το ματς και στο τέλος πανηγύρισε την κούπα. Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο. Το ποδόσφαιρο κέρδισε δύο νέα αστέρια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ