ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Νεϊμάρ: «Παραλίγο να μείνω παράλυτος στο Μουντιάλ του 2014»

Ο Νεϊμάρ μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του στο Μουντιάλ του 2014 απέναντι στην Κολομβία και συγκλόνισε αναφέροντας πως για δύο εκατοστά δεν έμεινε παράλυτος.

Νεϊμάρ: «Παραλίγο να μείνω παράλυτος στο Μουντιάλ του 2014»

Αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο πως ο Νεϊμάρ είναι από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Κάτι που ισχύει σταθερά την τελευταία δεκαετία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο Βραζιλιάνος «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό το 2013, όταν και αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα. Πλέον, ο ίδιος μπαίνει στην πέμπτη σεζόν του στην Παρί Σεν Ζερμέν, όντας η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία. Την ίδια στιγμή, βέβαια, με βάση και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για χάρη του, η κριτική προς το πρόσωπο του είναι μεγάλη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Φυσικά και ο ίδιος ο Νεϊμάρ με τις «βουτιές» του μεν, αλλά και με την κάποιες φορές… άστατη εξωγηπεδική του ζωή του δίνει «τροφή» στους επικριτές του. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος άσος έχει περάσει και δύσκολες καταστάσεις στην καριέρα του. Στιγμές, που αν μη τι άλλο, τον έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα. Κυρίως ευτυχισμένες στιγμές, αλλά υπάρχουν και οι «σκοτεινές». Μια από αυτές διηγήθηκε ο ίδιος, μιλώντας στο «DAZN», όπου αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του στο Μουντιάλ του 2014 απέναντι στην Κολομβία και αποκάλυψε πως για δύο εκατοστά δεν έμεινε παράλυτος.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Νεϊμάρ: «Προσπαθούσα να κουνήσω τα πόδια μου, αλλά δεν μπορούσα»

Υπενθυμίζεται πως ο Νεϊμάρ δέχτηκε ένα χτύπημα από τον Ματέο Ζούνιγκα στην αναμέτρηση κι έχασε την υπόλοιπη διοργάνωση. Όπως τόνισε, αυτή ήταν και η χειρότερη στιγμή της καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος άσος ανέφερε πως τη στιγμή που έπεσε στο χορτάρι δεν μπορούσε να κουνήσει τα πόδια του. Στη συνέχεια αποκάλυψε τη στιχομυθία που είχε με τον γιατρό της Βραζιλίας. Εκεί έμαθε πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο Μουντιάλ, αλλά και το γεγονός πως ήταν τυχερός στην ατυχία του, αφού αν ο Κολομβιανός άσος τον έβρισκε δύο εκατοστά πιο πλάγια δεν θα μπορούσε να περπατήσει ξανά.

«Ήταν από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου. Μου κατέστρεψε το όνειρο να συνεχίσω να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν ένιωσα τον πόνο στην πλάτη, θυμάμαι τον Μαρσέλο να προσπαθεί να με σηκώσει, αλλά πονούσα πάρα πολύ. Προσπάθησα να κουνήσω τα πόδια μου, αλλά δεν μπορούσα. Δεν είχα τη δύναμη να σηκωθώ. Τους είπα: “Δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν νιώθω τίποτα”. Εκείνη τη στιγμή ο γιατρός μου είπε: “Σου έχω δύο νέα, το ένα είναι καλό και το άλλο κακό.” Του είπα να μου πει πρώτα το κακό νέο και μετά το καλό. Μου είπε “Το κακό νέο είναι ότι θα χάσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο”, τότε είχα ήδη αρχίσει να κλαίω και τον ρώτησα “το καλό ποιο είναι;”, με τον γιατρό να μου απαντάει πως “το καλό είναι πως αν ήταν δύο εκατοστά πιο πλάγια το χτύπημα δεν θα μπορούσες να ξαναπερπατήσεις”», ανέφερε ο Νεϊμάρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ