ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Προκριματικά Mundial: «Ξεκαθάρισαν» οι περισσότερες ομάδες για την πρόκριση!

Έκλεισαν εισιτήριο για το Mundial οι πρώτες ομάδες, με το τελικό τοπίο των προκριματικών να καθαρίζει αρκετά!

Προκριματικά Mundial: «Ξεκαθάρισαν» οι περισσότερες ομάδες για την πρόκριση!

Αρκετά πιο ξεκάθαρος έγινε ο χάρτης των προκριματικών του Mundial 2022. Mε δύο παιχνίδια να απομένουν, οι περισσότερες ομάδες από τη ζώνη της Ευρώπης που θα πιέσουν για το απευθείας εισιτήριο ή τα πλέι οφ έχουν ξεχωρίσει.

Άνετα η Δανία, μάχη στους υπόλοιπους ομίλους!

Μόλις η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Mundial έγινε η Δανία, μετά τη Γερμανία. Οι «βίκινγκ» επικράτησαν με 1-0 της Αυστρίας και με 24 βαθμούς στον έκτο όμιλο πήραν την πρωτιά. Σκωτία και Ισραήλ στη μάχη για τα πλέι οφ του ομίλου μετά τις νίκες τους επί Νησιών Φερόε (0-1) και Μολδαβίας (2-1) αντίστοιχα. Μυθική συγκομιδή των Δανών με 8/8 και 27-0 γκολ υπέρ/κατά!

«Γης μαδιάμ» ο πρώτος όμιλος, με Πορτογαλία και Σερβία να συνεχίζουν με τρίποντα. Άνετο 5-0 με χατ-τρικ του Κριστιάνο οι Ίβηρες με το Λουξεμβούργο, χαλαρά 3-1 οι Σέρβοι το Αζερμπαϊτζάν. Και με διαφορά ενός πόντου υπέρ των Σέρβων (ένα παιχνίδι περισσότερο), η μάχη για το απευθείας εισιτήριο θα είναι μεγάλη. Το ίδιο μεγάλη με αυτή στον τρίτο όμιλο. Ιταλία και Ελβετία είναι ακριβώς ισόβαθμες στους 14 πόντους, μετά την επικράτηση των Ελβετών κόντρα στη Λιθουανία (0-4). Και με τις δύο ομάδες να έχουν μεταξύ τους παιχνίδι, το εισιτήριο θα παρθεί μετά από μάχη στο γήπεδο!

Στον δικό μας δεύτερο όμιλο, δυστυχώς η εθνική μας δεν τα κατάφερε. Ατυχία και δύο δικά μας λάθη έφεραν τη νίκη στη Σουηδία με 2-0. Πλέον, μένοντας στους 9 βαθμούς, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ελπίζει σε ένα θαύμα και νίκη με την Ισπανία, αλλά και μη επικράτηση των Ιβήρων κόντρα στη Σουηδία λίγες μέρες αργότερα. Αντίθετα, οι Σουηδοί έχουν εγγυημένη θέση για τα πλέι οφ και σχεδόν σφραγισμένο εισιτήριο.

«Σβηστά» Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία!

Στον τέταρτο όμιλο, το εισιτήριο της δεύτερη θέσης παραμένει ανοικτό για 4 ομάδες! Αν και οι Γάλλοι πολύ δύσκολα θα είναι μια από αυτές, Ουκρανία (9 βαθμοί/7α.), Φινλανδία (8 βαθμοί/6α.) και Βοσνία (7βαθμοί/6α.) θα δώσουν μεγάλη μάχη στο επόμενο παράθυρο. Παρόμοια με αυτή των Ουαλών και τον Τσέχων στον πέμπτο όμιλο. Το Βέλγιο σταθερά πρώτο και μόνο με 16 πόντους ήδη κοιτάει το Κατάρ. Όμως οι Τσέχοι (11 βαθμοί/7α.) και οι Ουαλοί (11 βαθμοί/6α.) θέλουν να έχουν μια ευκαιρία στα πλέι οφ.

Ολλανδία (19 βαθμοί), Νορβηγία (17 βαθμοί) και Τουρκία (15 βαθμοί) θα διεκδικήσουν το εισιτήριο του έβδομου ομίλου. Σαφές πλεονέκτημα έχουν ωστόσο οι «Οράνιε», με τους άλλους δύο να κοιτούν περισσότερο στη δεύτερη θέση. Ρωσία και Κροατία είναι οι μόνες ομάδες με ελπίδες πρόκρισης στον όγδοο όμιλο. Ελαφρύ προβάδισμα δύο βαθμών οι Ρώσοι (19 βαθμοί έναντι 17), με το παιχνίδι των δύο να καθορίζει τα πάντα.

Στους δύο τελευταίους ομίλους η Αγγλία αν και γκέλαρε με την Ουγγαρία (0-0) παρέμεινε πρώτη στον ένατο όμιλο. Από κοντά Πολωνία  (17 βαθμοί) και Αλβανία (15 βαθμοί) που θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος. Στον δέκατο και τελευταίο όμιλο, η Γερμανία όπως προαναφέραμε έχει ήδη κλείσει εισιτήριο για το Κατάρ. Πίσω της όμως γίνεται… πανικός με Ρουμανία (13 βαθμοί), Βόρεια Μακεδονία και Αρμενία (12 βαθμοί) να ακολουθούν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ