Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τα ρεκόρ κυνηγούν τον Κριστιάνο, όχι το αντίθετο» (pic)
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

«Τα ρεκόρ κυνηγούν τον Κριστιάνο, όχι το αντίθετο» (pic)

Για μια ακόμη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αποδέκτης εγκωμιαστικών σχολίων λόγω της εκτελεστικής του δεινότητας από τον Μπρούνο Φερνάντες.

13.10.2021 | 18:59

Δέκα χατ-τρικ με την Εθνική Πορτογαλίας έχει από χθες το βράδυ ο Κριστιάνο. Κόντρα στο Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο CR7 έσπασε άλλο ένα ρεκόρ στην καριέρα του. Και όπως ήταν φυσικό έγινε αποδέκτης εκθειασμού για τα κατορθώματά του.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν μεταξύ των ανθρώπων που εγκωμίασαν τον Ρονάλντο. Συμπαίκτες τόσο στην Εθνική Πορτογαλίας όσο και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι δυο τους. Αμφότεροι φόρεσαν τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Δεν γινόταν να μην έχουν δεμένες σχέσεις. Σχεδόν κάθε μέρα μαζί είναι άλλωστε.

Ο Μπρούνο σχολίασε το γεγονός ότι ο Κριστιάνο έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ στη λαμπρή του καριέρα. Σκόραρε κι αυτός βέβαια κόντρα στο Λουξεμβούργο να υπενθυμίσουμε. Το χατ-τρικ του Ρονάλντο βέβαια, τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα λόγια του Μπρούνο για τον Κριστιάνο:

«Είπε μια φορά κάτι πολύ ενδιαφέρον. Ότι δεν είναι αυτός που κυνηγάει τα ρεκόρ, αλλά τα ρεκόρ τον κυνηγούν. Και αρχίζω να πιστεύω πως είναι αλήθεια. Επειδή η ικανότητά του να σκοράρει γκολ είναι εντυπωσιακή. Όπως και το να ξέρει να βρίσκεται στο σωστό σημείο.», είπε ο Μπρούνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Προκριματικά Μουντιάλ 2022
Exit mobile version