ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ζιρού: «Η Άρσεναλ δεν πετυχαίνει γιατί δεν ξοδεύει αρκετά»

Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για την Άρσεναλ και τόνισε πως οι «κανονιέρηδες» απέχουν από τις επιτυχίες επειδή δεν ξοδεύουν όσο και οι ανταγωνιστές τους, αλλά έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Μίκελ Αρτέτα.

Ζιρού: «Η Άρσεναλ δεν πετυχαίνει γιατί δεν ξοδεύει αρκετά»

Η Άρσεναλ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν. Άλλωστε, οι τρεις ήττες στα τρία πρώτα ματς της Premier League έφεραν αρκετό προβληματισμό. Κι όλα αυτά ενώ οι «κανονιέρηδες» ήταν η ομάδα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού. Μετά την συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι (5-0), όμως, η ομάδα του Λονδίνου πήρε τα πάνω της. Γι’ αυτό, άλλωστε, μέτρησε και 10 βαθμούς στα επόμενα τέσσερα ματς της, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Αποτελέσματα που έδωσαν στον Μίκελ Αρτέτα το βραβείο του προπονητή του μήνα στην Premier League τον Σεπτέμβριο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Την ίδια στιγμή, βέβαια, η Άρσεναλ βρίσκεται στο -4 από την πρώτη τετράδα, από την οποία απέχει από τη σεζόν 2015-16. Αν μη τι άλλο είναι ένα μεγάλο διάστημα. Οι «κανονιέρηδες» έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Αρτέτα και θεωρούν πως θα τα καταφέρει. Το ίδιο ακριβώς πιστεύει και ο πρώην παίκτης της ομάδας, Ολιβιέ Ζιρού, που μίλησε στο «TalkSport». Ο Γάλλος φορ επισήμανε πως ο Ισπανός τεχνικός έχει τον χρόνο να επαναφέρει τους Λονδρέζους στην τετράδα, αλλά τους… κάρφωσε για το γεγονός ότι ξοδεύουν λιγότερα χρήματα από τους ανταγωνιστές τους και γι’ αυτό δεν έχουν τις επιτυχίες του παρελθόντος.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ζιρού

Ζιρού: «Ο Αρτέτα έχει χρόνο να φέρει την Άρσεναλ ξανά στην τετράδα»

Ο νυν επιθετικός της Μίλαν, αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Τσέλσι. Όπως τόνισε οι «μπλε» αν και κατέκτησαν το Champions League και είχαν ήδη ξοδέψει αρκετά χρήματα το περασμένο καλοκαίρι, επέλεξε να αποκτήσουν και τον Ρομέλου Λουκάκου δίνοντας 95 εκατομμύρια ευρώ, για να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο. Βέβαια, η Άρσεναλ ξόδεψε περισσότερα από 175 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτό έγινε για την αγορά έξι συνολικά παικτών, οι οποίοι δεν θεωρούνται top-class τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οπότε, δεν θα έλεγε κανείς ότι έχει και εντελώς άδικος ο Ζιρού.

«Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Νομίζω ότι ο Αρτέτα έχει χρόνο για να επαναφέρει την ομάδα στην τετράδα. Ωστόσο, κάποιες φορές το πρόβλημα είναι πως τα χρήματα παίζουν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία. Βλέπεις την Τσέλσι, μόλις κέρδισε το Champions League, να ξοδεύει 95 εκατομμύρια ευρώ για τον Λουκάκου για να ενισχύσει την επίθεση της, ενώ και πέρσι είχε ξοδέψει πολλά χρήματα. Νομίζω ότι τα λεφτά παίζουν σημαντικό ρόλο κι αυτό είναι το θέμα με την Άρσεναλ. Ίσως να μη ξοδεύουν τόσο όσο οι ανταγωνιστές τους», ανέφερε ο Ζιρού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ