Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαρτίνεζ για Αζάρ: « Αφήστε τον να παίξει, θα πάρει την Χρυσή Μπάλα»
Ρεάλ Μαδρίτης

Μαρτίνεζ για Αζάρ: « Αφήστε τον να παίξει, θα πάρει την Χρυσή Μπάλα»

Ο Εντέν Αζάρ... έχει βρει ένα μεγάλο σύμμαχο που δεν είναι άλλος από τον προπονητή του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ!

14.10.2021 | 11:55

Ο Εντέν Αζάρ από την στιγμή που άφησε την Τσέλσι για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης… άρχισε να “κατηφορίζει”. Ο Βέλγος σούπερ σταρ με τους συνεχόμενους τραυματισμούς δεν έχει καταφέρει να δείξει την ποιότητα του με την φανέλα των Μαδριλένων και έχει δει την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα. Φυσικά και δεν ευθύνεται ο ίδιος για αυτό…

Σίγουρα, η κριτική που δέχεται από τα Μέσα της Ισπανίας και όχι μόνο είναι τεράστια. Ενώ και στο Βέλγιο, έχει αρχίσει η γκρίνια προς το πρόσωπο του, καθώς δεν έχει βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον στόχο της…

Πάντως ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, ο ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου, στάθηκε για μια ακόμα φορά στο πλευρό του Εντέν Αζάρ!

«Η κατάσταση του Εντέν Αζάρ δεν έχει βελτιωθεί, δεν είναι και η καλύτερη. Η κατάσταση του στην Ισπανία είναι πολύ άτυπη. Μας ανησυχεί όλους αυτό. Είναι ένας παίκτης που πρέπει να πάρει ματς στα πόδια του για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτό που είδα εγώ είναι πως ιατρικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση…», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από την άλλη ο έμπειρος κόουτς τόνισε πως ο Αζάρ… θα παλέψει για να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα τα επόμενα χρόνια!

«Ναι, μπορεί ο Αζάρ να παλέψει για την Χρυσή Μπάλα! Στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Γαλλία μου έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει… αν συνεχίσει έτσι», είπε ο Μαρτίνεζ!

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version