ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλό από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σερ Άλεξ: «Η “Χρυσή Μπάλα” πρέπει να πάει στον Κριστιάνο»

Τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» πρέπει να έχει φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ.

Σερ Άλεξ: «Η “Χρυσή Μπάλα” πρέπει να πάει στον Κριστιάνο»

Η περασμένη σεζόν σε συλλογικό επίπεδο δεν ήταν και τόσο καλή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρόλα αυτά ακόμη και με τη φανέλα της Γιουβέντους δεν σταμάτησε να σκοράρει.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος στράικερ το καλοκαίρι που πέρασε έδωσε τα χέρια με τους «κόκκινους διαβόλους» και ήδη δείχνει όταν πρέπει την κλάση του με τα σημαντικά γκολ που σημειώνει.

Για πολλούς δεν είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής «Χρυσής Μπάλας». Παίκτες όπως ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται πως συγκεντρώνουν πιο πολλές πιθανότητες για το εν λόγω βραβείο. Ωστόσο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει διαφορετική γνώμη.

Ο «Φέργκι» θεωρεί ότι ο Κριστιάνο θα πρέπει να είναι εκείνος που θα κερδίσει ακόμη ένα τέτοιο βραβείο και αυτό γιατί μέσα σε μερικούς μόνο μήνες έχει σπάσει πολλά και σημαντικά ρεκόρ.

«Για εμένα η “Χρυσή Μπάλα” πρέπει να πάει στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Την αξίζει. Έχει σπάσει τόσα ρεκόρ το τελευταίο χρονικό διάστημα», τα λόγια του στη «Marca». Δεν σταματάει να στηρίζει τον Κριστιάνο ο Σερ Άλεξ!

Δεν σταματάει να στηρίζει τον Κριστιάνο ο Σερ Άλεξ!

Οι θαυμαστές του κάνουν… ουρά. Ωστόσο και αυτοί που πάνε κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο μόνο λίγοι δεν είναι. Ο Πορτογάλος φορ έχει μεγαλώσει -είναι ήδη 36 ετών και σε μερικούς μήνες θα γίνει 37- αλλά παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο.

Κάτι που επιβεβαιώνει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σούπερ σταρ της αγγλικής ομάδας απέχει μόλις πέντε τέρματα μακριά από το να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα έχει 800 γκολ στο παλμαρέ του, ενώ είναι ήδη εκείνος με τα πιο πολλά σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον στήριζε από τότε που ήταν… αμούστακο παιδάκι. Αυτό δεν άλλαξε ούτε πιο παλιά. Αλλά ούτε και τώρα. Και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του ο Κριστιάνο που αποτελεί το αγαπημένο παιδί του!

Από το playorbet.com είδαμε ότι στο online στοίχημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στο top 5 των φαβορί με αποδόσεις γύρω στο 15.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ