ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Τραυματισμός-πλήγμα στη Σίτι για αρκετές εβδομάδες!

Σοβαρότατη απώλεια για τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Φεράν Τόρες να μένει εκτός για αρκετές εβδομάδες και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να πονοκεφαλιάζει!

Τραυματισμός-πλήγμα στη Σίτι για αρκετές εβδομάδες!

Σημαντικό πλήγμα για την Μάντσεστερ Σίτι, με τους παίκτες της να επιστρέφουν από τις διεθνείς υποχρεώσεις. Ο Φεράν Τόρες υπέστη τραυματισμό κατά το διάστημα των διεθνών διοργανώσεων και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες. Εξέλιξη που φέρνει σε μια δύσκολη κατάσταση τους «πολίτες» που ήδη υποφέρουν στη γραμμή κρούσης.

Αναπροσαρμογή στα πλάνα της θα χρειαστεί να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι τις επόμενες εβδομάδες. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, βλέποντας τους παίκτες του να επιστρέφουν από τις εθνικές τους ομάδες, διαπίστωσε μια σοβαρή απώλεια. Αυτή του βασικού «επιθετικού» της Σίτι, Φεράν Τόρες.

Περίπου εξι εβδομάδες εκτός δράσης ο Τόρες και η Σίτι… τρέχει!

Ο Ισπανός επιθετικός εντυπωσίασε με την πατρίδα του στον ημιτελικό του Nations League κόντρα στην Ιταλία. Με δύο γκολ, ο νεαρός παίκτης της Σίτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χώρας του, οδηγώντας τους «ρόχας» στον τελικό της διοργάνωσης. Ωστόσο ένας τραυματισμός στο πόδι του, τον ανάγκασε να αγωνιστεί με ένεση στον τελικό με τη Γαλλία. Εμφανώς επηρεασμένος, ο 21χρονος δεν μπόρεσε να συμβάλει τα μέγιστα, με τους Ισπανούς τελικά να γνωρίζουν την ήττα με 2-1.

Η επιστροφή του νεαρού αστέρα στην Αγγλία έφερε και τις εξετάσεις του ιατρικού τιμ του συλλόγου. Και τα αποτελέσματα αυτών δεν χαροποίησαν καθόλου τους «πολίτες». Οι εξετάσεις έδειξαν πως για τις επόμενες 6 εβδομάδες, ο Ισπανός θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Αφήνοντας κάπως έτσι την ομάδα του χωρίς επιθετικό, μιας και ο Τόρες είχε καπαρώσει αυτή τη θέση.

Κάπως έτσι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα χρειαστεί να βρει νέες τακτικές για να καλύψει το κενό που θα αφήσει μέχρι τον Δεκέμβριο ο Ισπανός επιθετικός. Ίσως επαναφέρει τον Ραχίμ Στέρλινγκ στο αρχικό σχήμα για να πάρει τον χρόνο που τόσο πολύ αποζητά. Ή ίσως ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πάρει επιτέλους θέση στην ενδεκάδα, τώρα που πλέον δεν υπάρχει κανένας άλλος επιθετικός στο ρόστερ διαθέσιμος. Το σίγουρο είναι πως στις έντεκα δύσκολες αναμετρήσεις που μεσολαβούν, η Σίτι θα στερηθεί έναν κομβικό για αυτή παίκτη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ