ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτομέου: «Με εμένα ο Μέσι θα έμενε στην Μπαρτσελόνα»

Μετά από πολύμηνη σιωπή ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελονα, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου άνοιξε τα χαρτιά του αποκρούοντας τις βολές από τον νυν ηγέτη των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα.

Μπαρτομέου: «Με εμένα ο Μέσι θα έμενε στην Μπαρτσελόνα»

Καταπέλτης σε όλα όσα του καταλογίζει η σημερινή διοίκηση της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Ο μέχρι… χθες ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» μιλώντας στην Mundo Deportivo προσπάθησε να δώσει τη δική του εκδοχή και να «καθαρίσει» το όνομά του. Όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση Λαπόρτα μιλάει ανοιχτά για κακοδιαχείριση από πλευράς Μπαρτομέου. Τεράστια σφάλματα που οδήγησαν σε νέα δεδομένα την ομάδα.

Ο Μπαρτομέου θέλησε να αποκρούσει όλες αυτές τις κατηγορίες που του προσάπτονται. Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα Μέσι, τονίζοντας πως με εκείνον στο τιμόνι ο Αργεντινός θα είχε παραμείνει στο Καμπ Νου.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Μπαρτομέου

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του Ζοζέπ Μαρί Μπαρτομέου στη Mundo Deportivo

«Διοικήσαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και δεν το λέω εγώ, αλλά το λένε η LaLiga, η UEFA, το Financial Fair Play. Αυτό που μας κατέστρεψε ήταν η πανδημία. Τότε άρχισαν να μειώνονται δραματικά τα έσοδά μας. Αρχίσαμε να υποφέρουμε και ν’ αντιμετωπίζουμε προβλήματα και από τα όρια που έθεσε στο θέμα των μισθών η UEFA. Κατά τη διάρκεια των ετών στα οποία διοικήσαμε, είχαμε φτάσει να έρχονται στον σύλλογο χρήματα που έφταναν το 1 δισεκατομμύριο το χρόνο! Αυτό προφανώς μας έκανε να διαθέτουμε και μεγαλύτερα ποσά για να φτιάξουμε ομάδες που κατέκτησαν πολλούς τίτλους. Δεν με φοβίζει κάτι πάνω σε αυτό. Ποτέ δεν βρήκαν τίποτα. Ας κάνουν ό,τι θέλουν.

Μιλούν συνεχώς, λένε για τους μισθούς των εκπροσώπων των παικτών, στους οποίους εγώ ξέρω ότι έφτανε ένα ποσοστό 5-10%. Όμως δεν έχουν δείξει κανένα στοιχείο για τους ισχυρισμούς τους. Γιατί δεν μας λένε με ονόματα για ποιους παίκτες έγινε αυτό που ισχυρίζονται; Ακόμα και για μεταγραφές όπως ήταν αυτές των Ντεμπελέ, Κουτίνιο, Μασεράνο, Ντε Γιόνγκ, Τερ Στέγκεν, Σουάρες. Δεν θυμάμαι κάπου να έχει υπάρξει 30% σε προμήθεια ανέφερε ο Μπαρτομέου.

Παράλληλα, προχώρησε και σε αποκαλύψεις τονίζοντας πως δεν έδωσε η Μπαρτσελόνα Φατί και Ντεμπελέ, για τους οποίους είχαν φτάσει προτάσεις πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ:

«Το 2020 είχε φτάσει στο κλαμπ μια πρόταση 150 εκατομμυρίων από αγγλική ομάδα για τον Ανσού Φατί. Αν είχαμε αποδεχθεί την προσφορά θα μας βοηθούσε να ισορροπήσουμε τα οικονομικά μας, όμως, παραμείναμε πιστοί στο πρότζεκτ που εφαρμόζαμε γιατί αυτό ήταν η προτεραιότητά μας. Και για τον Ντεμπελέ μας ήρθε πρόταση με περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαμε δώσει εμείς, αλλά πάλι αρνηθήκαμε να τον παραχωρήσουμε».

Επίσης, ρωτήθηκε και για το τέλος του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να τονίζει χαρακτηριστικά: «Ήταν μεγάλο λάθος που τον άφησαν να φύγει. Αν ήμουν εγώ πρόεδρος δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό». Βέβαια να θυμίσουμε πως ο Μέσι είχε φτάσει ένα βήμα πριν την έξοδό του, πριν από τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, εξαιτίας των σχέσεων που είχε με τον Μπαρτομέου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ