ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Έσπασε… «Λεπίδες» ο Μεντί – Σπουδαίο «τρίποντο» η Τσέλσι (vid)

Με πρωταγωνιστές τους Τσίλγουελ (σκόρερ) και Μεντί (κατέβασε ρολά) η Τσέλσι πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Κομιούνιτι παίρνοντας σπουδαία νίκη (0-1) κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Έσπασε… «Λεπίδες» ο Μεντί – Σπουδαίο «τρίποντο» η Τσέλσι (vid)

H Τσέλσι βρήκε απέναντί της μια εκπληκτική Μπρέντφορντ, στην οποία το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Οι «Μπλε» επικράτησαν των «Λεπίδων» με 1-0 στο Κομιούνιτι πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη που τους φέρνει ξανά στη κορυφή της Premier League. Τσίλγουελ ο σκόρερ για τους φιλοξενούμενους. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τούχελ ο Εντουάρντ Μεντί. Ο Αφρικανός στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε μόνος τις «Λεπίδες» κρατώντας τες στο μηδέν.

To ματς

Το ταξίδι της Τσέλσι στη φετινή Premier League απόψε είχε στάση στο Κομιούνιτι και την έδρα της μαχητικής Μπρέντφορντ. Μετά την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων η δράση επέστρεψε ξανά σε συλλογικό επίπεδο. Οι πρωτοπόροι του αγγλικού πρωταθλήματος ήξεραν πως σήμερα θα είχαν μια πολύ δύσκολη αποστολή. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ φιλοξενήθηκε από την νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, μια ομάδα που ήδη έχει δείξει εξαιρετικά σημάδια.

Στα του αγώνα οι δύο ομάδες έδειξαν από το πρώτο λεπτό τις προθέσεις τους. Αμφότερες επιζητούσαν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από τη μία η Τσέλσι με τρίποντο επέστρεφε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη οι «Λεπίδες» ανέβαιναν ακόμη περισσότερο στην κατάταξη. Ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο μέρος φάνηκε αρκετά κοντρολαρισμένος. Η Τσέλσι προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να χτυπήσει περισσότερο με επιθέσεις που στηρίζονταν στον Λουκάκου.\

Ο Μεντί κράτησε όρθια την Τσέλσι

Για 45 λεπτά η άμυνα της Μπρέντφορντ τα πήγαινε περίφημα. Η Τσέλσι όμως βρήκε αυτή τη μία στιγμή για να κάνει τη ζημιά και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι «Μπλε» γέμισαν την επίθεση. Η μπάλα «έσπασε» στα όρια της μεγάλης περιοχής και έφθασε στα πόδια του Τσίλγουελ. Από εκεί ο Βρετανός ζύγισε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας ένα εξαιρετικό τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έγινε πολύ καλύτερος και σε αυτό συνέβαλε το ανοιχτό παιχνίδι των γηπεδούχων. Η Μπρέντφορντ προσπάθησε να βρει άμεσα τον δρόμο της ισοφάρισης. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε ο χρόνος και δεν πετύχαιναν το γκολ τόσο ανέβασαν την πίεση τους. Η άμυνα της Τσέλσι με Σαρ-Τσαλόμπα-Ρούντιγκερ κατόρθωνε να ανακόψει κάθε επιθετική προσπάθεια των «Λεπίδων». Τσέλσι

Τίποτα όμως δεν θα ήταν αρκετό αν ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Εντουάρντ Μεντί δεν προχωρούσε σε μια σειρά εκπληκτικών αποκρούσεων. Ο ταλαντούχος κίπερ στο τελευταίο μισάωρο ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση απόδρασης της ομάδας του με τη νίκη. Οι επιθετικοί της Μπρέντφορντ έκλεισαν την Τσέλσι στα καρέ της και τη σφυροκόπησαν μέχρι τελικής πτώσης. Ο Μεντί όμως σε κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων ήταν εκεί για να δώσει απαντήσεις. Μοιραία το τελικό σφύριγμα του διαιτητή έδωσε στην Τσέλσι μια σπουδαία νίκη. Ένα «τρίποντο» που τη φέρνει ξανά μόνη πρώτη στη κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ