ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Στη Ρώμη δεν καταλαβαίνει από τίποτα και κανέναν η Λάτσιο! (vid)

Η Λάτσιο «χτύπησε» στο τέλος για τα καλά την Ίντερ και έτσι οι Ρωμαίοι, επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 3-1 της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Στη Ρώμη δεν καταλαβαίνει από τίποτα και κανέναν η Λάτσιο! (vid)

Ο Μαουρίσιο Σάρι μπορεί να δυσκολεύεται να περάσει την επιθετική του φιλοσοφία στη Λάτσιο αλλά τουλάχιστον έχει εμφυσήσει ένα σκληροτάχηλο χαρακτήρα. Έτσι, η φετινή Λάτσιο βγάζει προσωπικότητα φέτος στα μεγάλα ματς. Ειδικά μέσα στο «Ολίμπικο». Κάτι που επιβεβαιώθηκε και απέναντι στην Ίντερ στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Serie A.

Oι «λατσιάλι» επικράτησαν με σκορ 3-1. Αλλά αυτό δεν ήταν ούτε τόσο απλό, ούτε τόσο εύκολο. Μιας και οι γηπεδούχοι σημείωσαν τα δύο γκολ τους στα τελευταία λεπτά (81′ και 91′). Με εκείνο του Φελίπε Άντερσον να βάζει… φωτιά μιας και οι «νερατζούρι» έχουν παράπονα από τον Βραζιλιάνο για το γεγονός ότι δεν τήρησε το fair play!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ίντερ δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα το ματς. Οι φιλοξενούμενοι στις πρώτες του κιόλας επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ όχι μόνο ήταν απειλητικοί, αλλά, πήραν και το προβάδισμα χάρη στον Πέρισιτς στο 12′ με τον Κροάτη εξτρέμ να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι.

Αυτό δεν έκανε κακό στους γηπεδούχους. Αλλά μάλλον ήταν αρκετό, ώστε να τους κάνει να «ξυπνήσουν» και να ανεβάζουν στροφές. Έτσι, έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ιμόμπιλε στο 64′. Με τον ίδιο τρόπο. Με πέναλτι.

Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα είχε άγριο φινάλε. Και εν τέλει έγινε… ροντέο. Οι παίκτες της Λάτσιο το εκμεταλλεύτηκαν στο 100% και «χτύπησαν» στο τέλος, Στο 81′ ο Άντερσον έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, κάνοντας το 2-1

Μετά την επίτευξη του 2-1, ακολούθησε ο προπηλακισμός του Φελίπε Άντερσον. Οι «νερατζούρι» ορμηξαν προς το μέρος διότι σκόραρε, παραβιάζοντας το fair play. Ειδικότερα, είχε προηγηθεί η πτώση του Ντιμάρκο λίγα δευτερόλεπτα προηγουμένως. Οι «λατσιάλι», όμως, συνέχισαν κανονικά τη φάση που οδήγησε στο γκολ του Φελίπε Άντερσον. Αυτό οδήγησε σε μία σύρραξη 5 λεπτών και σε μία σειρά από κίτρινες κάρτες.

Αυτή η φάση «χάλασε» το παιχνίδι και αποδείχτηκε ότι ευνόησε την ομάδα του Σάρι. Έτσι, ο Σάβιτς λίγο πριν το φινάλε (91′) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με κεφαλιά μετά από σέντρα.

Οι Ρωμαίοι πήραν τη νίκη σε ακόμη ένα μεγάλο ματς, μετά από εκείνη στο ντέρμπι με τη Ρόμα προ μερικών εβδομάδων. Έφτασαν τους 14 βαθμούς και σκαρφάλωσαν στην 5η θέση. Αντίθετα, με αυτή την ήττα, η Ίντερ ηττήθηκε για πρώτη φορά στη σεζόν και έμεινε στην 3η θέση με 17 βαθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ