ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Βερόνα ημίχρονο, Μίλαν με ψυχή τελικό (vid)

Η Μίλαν έπαιξε με τη... φωτιά αλλά τελικά αυτή ήταν που... έκαψε την Ελλάς Βερόνα. Επική ανατροπή στο Σαν Σίρο και τεράστια νίκη (3-2) για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Βερόνα ημίχρονο, Μίλαν με ψυχή τελικό (vid)

Η Ελλάς Βερόνα προηγήθηκε δις στο Σαν Σίρο όμως η Μίλαν δεν είχε καμία διάθεση να χάσει βαθμούς απόψε. Με ένα κατηφορικό δεύτερο ημίχρονο οι «Ροσονέρι» ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη. Καπράρι και Μπαράκ τα γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ζιρού, Κεσί με πέναλτι και το αυτογκόλ του Γκιντέρ τα επιτεύγματα των γηπεδούχων.

Το ματς

Η επιστροφή στη δράση για τη Μίλαν μετά τις εθνικές ομάδες ήρθε με ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Οι «Ροσονέρι» υποδέχθηκαν στο Σαν Σίρο την πάντα μαχητική Ελλάς Βερόνα. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο Μιλάνο για να κάνουν τη ζημιά και το απέδειξαν με το ξεκίνημα του αγώνα. Μόλις στο 7′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Καπράρι να παραβιάζει την εστία της Μίλαν με δυνατό σουτ.

Σαν να μην έφθανε αυτό στο 24′ η ομάδα από τη Βερόνα κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά της κάνοντας την αποστολή της Μίλαν για τη νίκη… βουνό. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο ο Μπαράκ μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 0-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση, έδειξαν να ξυπνούν και να παλεύουν για να μειώσουν το σκορ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου μπορεί να μην κατάφεραν να βρουν δίχτυα όμως πάτησαν αρκετά την αντίπαλη περιοχή στέλνοντας το μήνυμά τους στον αντίπαλο.

Άλλη Μίλαν στην επανάληψη

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μιλανέζοι ενέτειναν την πίεση στην περιοχή της Ελλάς Βερόνα. Ο Ζιρού περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει και να βάλει την ομάδα του ξανά στο κόλπο. Τελικά στο 57′ οι «Ροσονέρι» βρήκαν αντίδραση και μείωσαν το σκορ με πρωταγωνιστή τον Γάλλο επιθετικό. Ο Ζιρού επωφελήθηκε της σέντρας του Λεάο και με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό έδωσε ελπίδες για την ανατροπή από πλευράς Μίλαν. Στο 76′ ο Σαλεμάκερς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κεσί, με τον έμπειρο μέσο να μην αστοχεί και να γράφει το 2-2. Δύο λεπτά αργότερα το Σαν Σίρο πήρε φωτιά μιας και η Μίλαν ολοκλήρωσε μια τεράστια ανατροπή. Η μπάλα βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Βερόνα. Ο Γκουντέρ προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα όμως αυτή κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η Μίλαν κατάφερε να διαχειριστεί με ευκολία το προβάδισμα της. Στο τέλος η ομάδα του Πιόλι πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ