ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Δεν πρόκειται να αγγίξει κάποιος τον Σόλσκιερ»

Στήριξη στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παρείχε ο Γκάρι Νέβιλ μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λέστερ, με τον παλαίμαχο Άγγλο μπακ να κριτικάρει πάντως κάποιες επιλογές του Νορβηγού.

«Δεν πρόκειται να αγγίξει κάποιος τον Σόλσκιερ»

Οι τελευταίες εβδομάδες δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μοιάζουν σαν να… παραπατάνε κι έχουν χάσει έδαφος στη μάχη του τίτλου στην Premier League. Κάτι που αν μη τι άλλο «βαραίνει» τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του, δεδομένης και της μεγάλης μεταγραφικής ενίσχυσης της το καλοκαίρι. Ουσιαστικά, ο ίδιος κρίνεται πλέον καθημερινά και όσο οι κακές εμφανίσεις συνεχίζονται τόσο θα τα «ακούει».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως ακριβώς συνέβη και μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λέστερ (4-2). Οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν το εκτός έδρας αήττητο τους στην Premier League να σταματάει στα 29 παιχνίδια. Οι επιλογές του Σόλσκιερ δέχθηκαν τεράστια κριτική, ειδικά εκείνη του Χάρι Μαγκουάιρ στη βασική ενδεκάδα. Πολλές «φωνές», μάλιστα, έχουν αρχίσει να ζητούν την απομάκρυνση του. Βέβαια, υπάρχουν ακόμη και υπερασπιστές του Νορβηγού. Ο Γκάρι Νέβιλ, μιλώντας στο «SkySports» τόνισε πως δύσκολα θα απομακρυνθεί ο 48χρονος προπονητής, αφού έχει καταφέρει να δώσει μια σταθερότητα στην ομάδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σόλσκιερ

Νέβιλ: «Δεν είναι ισορροπημένη αυτή τη στιγμή η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ»

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός επέκρινε κι εκείνος με τη σειρά του τις εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ φέτος. Όπως τόνισε, η ομάδα του Μάντσεστερ αντιμετωπίζει πολλά θέματα με τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ ανέφερε πως οι εμφανίσεις της είναι κάκιστες, εξαίροντας μόνο κάποια ατομικά γκολ. Την ίδια στιγμή επέκρινε και τον Σόλσκιερ για την χρήση πέντε επιθετικογενών παικτών που δεν μαρκάρουν, χαλώντας την ισορροπία της ομάδας.

«Δεν πρόκειται να κάνουν κάτι με τον προπονητή (σ.σ Σόλσκιερ). Στην τελική αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μια σταθερότητα σε σχέση με τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 10 χρόνια και το αντιλαμβάνονται ότι θα έρθουν και τέτοιες στιγμές. Είχα πει πριν κάποιες εβδομάδες ότι όταν αρχίσουν να παίζουν με σχετικά καλές ομάδες θα έχουν δυσκολίες. Η Άστον Βίλα, η Έβερτον, η Βιγιαρεάλ και η Λέστερ είναι τέτοιες ομάδες. Οι εμφανίσεις της ομάδας είναι κακές σε όλη τη σεζόν. Έχουν υπάρξει καλά αποτελέσματα και ατομικά γκολ, αλλά συνολικά οι εμφανίσεις δεν ήταν καλές.

Το στυλ παιχνιδιού τους είναι πολύ μπερδεμένο και όταν παίζεις με μια οργανωμένη και μεθοδική ομάδα απέναντι σου, τότε θα σε διαλύσει. Τους διέλυσε η Βίλα, τους διέλυσε η Έβερτον, τους διέλυσε η Βιγιαρεάλ και σήμερα (σ.σ χθες) η Λέστερ. Είδαμε μια ομάδα να έχει μέσα τους Γκρίνγουντ, Σάντσο, Κριστιάνο, Πογκμπά και Φερνάντες στην ενδεκάδα. Δηλαδή πέντε παίκτες που δεν μαρκάρουν, οπότε εγώ δε θα ήθελα για παράδειγμα να είμαι αμυντικός σε αυτή την ομάδα στο ματς αυτό. Η Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι ισορροπημένη. Πλέον παίρνουν ό,τι αξίζουν με βάση τις εμφανίσεις τους. Αυτό πρέπει να αλλάξει», ανέφερε ο Νέβιλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ