ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ήρθε η πρώτη…. ξενέρα στη Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ έδωσε την πρώτη... ξενέρα στους οπαδούς της, αφού το μπάτζετ της για μεταγραφές τον Ιανουάριο θα είναι μικρότερο απ' ό,τι αναμενόταν.

Ήρθε η πρώτη…. ξενέρα στη Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες εν μέσω της νέας εποχής της στο ποδόσφαιρο. Δεν έχουν περάσει, άλλωστε, παρά δέκα μέρες από την εξαγορά της από κονσόρτιουμ Σαουδαράβων επενδυτών. Οι νέοι ιδιοκτήτες, υπό τον Πρίγκηπα Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν απέκτησαν την ομάδα έναντι 350 εκατ. ευρώ από τον Μάικ Άσλεϊ. Όπως είναι λογικό η εξέλιξη των πραγμάτων έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του συλλόγου. Εξάλλου, οι σχέσεις των οπαδών με τον Άσλεϊ ήταν κάκιστες εδώ και χρόνια. Ουσιαστικά σε αυτόν είχαν χρεώσει τους δύο υποβιβασμούς της ομάδας (2009, 2016), αλλά και το γεγονός ότι είχε πάψει να πρωταγωνιστεί στην Premier League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Υπό τη νέα ιδιοκτησία άπαντες στη Νιούκαστλ ελπίζουν σε «χρυσές» μέρες. Ειδικά από τη στιγμή που ο νέος ισχυρός της άνδρας έχει περιουσία 320 δισεκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας την μακράν της δεύτερης την πλουσιότερη ομάδα στην Αγγλία. Παράλληλα, οι πρώτοι «ψίθυροι» έκαναν λόγο για μπάτζετ 200 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο, ούτως ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Telegraph» η αγγλική ομάδα έδωσε την πρώτη… ξενέρα στους οπαδούς της, αφού το ποσό που θα διαθέσει δεν θα ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Νιούκαστλ

Ο λόγος της αλλαγής «πλεύσης» στη Νιούκαστλ

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, στις τάξεις της Νιούκαστλ δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις και άμεσα οικονομικά «ανοίγματα». Κι αυτό γιατί θέλουν να «χτίσουν» σταδιακά μια ισχυρή ομάδα και να μειώσουν το ρίσκο λαθών. Ουσιαστικά, θα προχωρήσουν σε μεγάλες και άμεσες επενδύσεις, μόνο εφόσον κινδυνέψει η θέση της ομάδας στην Premier League. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «καρακάξες» βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και δεν έχουν πετύχει ούτε μια νίκη στη σεζόν. Ωστόσο, άπαντες ελπίζουν πως ο «αέρας» της αλλαγής θα δώσει ώθηση στην ομάδα.

Παράλληλα, αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους νέους ιδιοκτήτες είναι η εύρεση ενός προπονητή για να υπηρετήσει το πλάνο. Ήδη οι Μπρένταν Ρότζερς και Αντόνιο Κόντε φέρονται να έχουν «ρίξει» άκυρο στην προοπτική αυτή. Την ίδια στιγμή και το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της Νιούκαστλ, έπεσε στο τραπέζι, αλλά ούτε εκείνος μοιάζει διατεθειμένος να αφήσει την Έβερτον. Έτσι, οι ιθύνοντες των «καρακαξών» αποφάσισαν να πάνε σ’ έναν πιο «σφιχτό» Ιανουάριο και να ενισχύσουν την ομάδα όσο χρειάζεται για να σωθεί και από το καλοκαίρι να κυνηγήσουν τις «μεγάλες» μεταγραφές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ