ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Οσιμέν και η παράνοια στη Νάπολι καλά κρατεί (vid)

Η ξέφρενη πορεία της Νάπολι στη Serie A συνεχίζεται. Οι «Παρτενοπέι» έκαμψαν την αντίσταση και της Τορίνο (1-0), έκαναν το 8 στα 8 και βλέπουν τις πιθανότητες για τίτλο να αυξάνονται.

Οσιμέν και η παράνοια στη Νάπολι καλά κρατεί (vid)

H φετινή Νάπολι είναι φτιαγμένη για να κυνηγήσει το τίτλο της Serie A. Οι «Παρτενοπέι» επέστρεψε από τη διακοπή λόγω εθνικών όντας στον ίδιο φρενήρη ρυθμό. Άλλη μια νίκη, η 8η σε οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ο Βίκτορ Όσιμεν με το 5ο του γκολ φέτος στην κατηγορία χάρισε στην ομάδα του τη νίκη κόντρα στη Τορίνο.

Το ματς

Σπουδαία αναμέτρηση στο Ντιέγκο Μαραντόνα το απόγευμα της Κυριακής με την πρωτοπόρο της φετινής Serie A να υποδέχεται την σκληροτράχηλη Τορίνο. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων έχοντας ως προίκα το εντυπωσιακό 7Χ7 στο πρωτάθλημα. Σήμερα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ήξερε πως η ομάδα του είχε αρκετά δύσκολο έργο. Η Τορίνο παραδοσιακά είναι μια ομάδα που δυσκολεύει τους «μεγάλους» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Κάτι τέτοιο επεδίωξε και στο Ντιέγκο Μαραντόνα πιέζοντας τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Με σωστή πίεση στη μεσαία γραμμή οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περιορίσουν τη δράση των αντιπάλων τους. Η Νάπολι με τους Ανγκισά, Φαμπιάν Ρουίθ και Ζιελίνσκι κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα μετατοπίζοντας το παιχνίδι σιγά σιγά στο ένα μισό. Στο πρώτο ημίχρονο όμως οι «Παρτενοπέι» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν δραστικά την εστία του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς. Μεγαλύτερη στιγμή απόκρουση του Σέρβου τερματοφύλακα σε πέναλτι του Ινσίνιε στα μέσα του ημιχρόνου. Μοιραία το 0-0 συντρόφευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ο Βίκτορ Οσιμέν έκανε – ξανά – τη δουλειά για την εκπληκτική Νάπολι

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έγινε σαφώς γρηγορότερος. Στο 59′ οι Ναπολιτάνοι κατάφεραν να ανοίξουν σκορ με δυνατή κεφαλιά του Ντι Λορέντζο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε. Το γκολ του Ιταλού μπακ ωστόσο ακυρώθηκε λίγο αργότερο έπειτα από υπόδειξη του VAR. Από εκείνο το σημείο η Τορίνο πήρε θάρρος, βγήκε στην κόντρα και προκάλεσε τριγμούς στην άμυνα της Νάπολι. Δύο φορές ο Μπρέκαλο βρέθηκε σε θέση βολής και τις δύο όμως ο επιθετικός της Τορίνο βρήκε απέναντί τους τον Οσπίνα.

Όσα δεν μπόρεσε τελικά να πετύχει ο άσσος της Τορίνο έκανε ο Βίκτορ Οσιμέν για τους Ναπολιτάνους. Στο 81′ η Νάπολι βγήκε με αρκετά πρόσωπα στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι έσπασαν με ταχύτητα την μπάλα μέσα στην περιοχή. Η σέντρα που έγινε χτύπησε σε σώματα αντιπάλων και κατέληξε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής. Εκεί ο Όσιμεν με καταπληκτικό άλμα αψήφησε τη βαρύτητα και έστειλε τη μπάλα στη γωνία της αντίπαλης εστίας.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Τορίνο προσπάθησε να πιέσει αναζητώντας την ισοφάριση. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε ποτέ. Η Νάπολι διαχειρίστηκε άψογα τον χρόνο και στο φινάλε πανηγύρισε την 8η νίκη της στο πρώτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ