Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζιντάν: «Ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: «Ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Στην πλήρη αποθέωση του Καρίμ Μπενζεμά προχώρησε ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, τονίζοντας πως αξίζει να πάρει τη Χρυσή Μπάλα.

17.10.2021 | 14:33

Ο Καρίμ Μπενζεμά θεωρείται αυτή τη στιγμή ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη, αν όχι ο κορυφαίος. Αυτά που κάνει τη φετινή σεζόν ο Γάλλος φορ, άλλωστε, είναι σχεδόν… μυθικά. Ο 33χρονος φορ θυμίζει το παλιό καλό κρασί, που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται καλύτερο. Ο ίδιος απλά αποτελεί τον ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κι έναν εκ των ηγετών της εθνικής Γαλλίας. Ήδη με τη «βασίλισσα» μετράει 10 γκολ και 7 ασίστ σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ουσιαστικά, ολόκληρη η επίθεση της ισπανικής ομάδας στηρίζεται πάνω του κι εκείνος συνεχίζει να προσφέρει σταθερά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως, άλλωστε, κάνει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως ο Μπενζεμά είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2009, ανήκοντας 12 ολόκληρα χρόνια στην ελίτ. Την ίδια στιγμή, με την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας, έχει καταφέρει να πάρει «φωτιά» και με το εθνόσημο. Στο Nations League σκόραρε κόντρα σε Βέλγιο και Ισπανία, οδηγώντας τους «Τρικολόρ» στην κατάκτηση. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του τον έφεραν στην τελική 30άδα για τη διεκδίκηση της Χρυσής Μπάλας και σύμφωνα με τον Ζινεντίν Ζιντάν, που μίλησε στο «Telefoot», είναι και αυτός που θα πρέπει να κερδίσει στο τέλος.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ζιντάν: «Τιμή μου που προπόνησα τον Μπενζεμά»

Ο πρώην προπονητής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποθέωσε τον Μπενζεμά, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Παράλληλα, χαρακτήρισε τιμή του το γεγονός πως τον είχε υπό τις οδηγίες του, επισημαίνοντας πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται πως και ο Ρονάλντο είχε αναφέρει πως ο Γάλλος φορ αξίζει τη Χρυσή Μπάλα λίγο καιρό πριν.

«Αυτή τη στιγμή, ο Μπενζεμά είναι στην κορυφή. Θα του έδινα τη Χρυσή Μπάλα. Ο Μπενζεμά αξίζει να την κερδίσει. Είναι ένας απίστευτος παίκτης, είχα την μεγάλη τιμή να τον προπονήσω. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Είναι στην κορυφή, και ελπίζω να του δώσουν τη Χρυσή Μπάλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version