Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Είναι γεγονός: Επίσημο ντεμπούτο για τον Αγκουέρο! (pics)
Μπαρτσελόνα

Είναι γεγονός: Επίσημο ντεμπούτο για τον Αγκουέρο! (pics)

Επιτέλους, ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μπαίνοντας αλλαγή στο ματς με τη Βαλένθια.

18.10.2021 | 00:16

Πολλά θετικά στοιχεία είχε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια. Πέρα από τη νίκη που ήταν και το σημαντικότερο ζητούμενο, είδαμε τον Σέρχιο Αγκουέρο να πατάει χορτάρι. Για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, ο Αργεντινός επιθετικός φοράει τη φανέλα της ομάδας της Καταλονίας.

Ο 34χρονος σέντερ φορ πέρασε στο ματς στο 87ο λεπτό παίρνοντας τη θέση του Ντεστ. Ο Ρόναλντ Κούμαν να αναφέρουμε πως δεν ήθελε να ρισκάρει ρίχνοντάς τον πιο νωρίς. Μιας και ακόμη ομολογουμένως δεν έχει προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.  Έφτασε 17 Οκτωβρίου πάντως, για να δούμε τον Αγκουέρο στα «μπλαουγκράνα» μπροστά στο κοινό της Μπάρτσα. Αλλά, ας ελπίσουμε πως θα δώσει ό,τι μπορεί στην ομάδα του και ότι δεν θα έχει άλλους τραυματισμούς.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος επιθετικός είχε παίξει τις προάλλες στο φιλικό απέναντι στην Κορνεγιά σκοράροντας μάλιστα. Ήταν μια πρώτη γεύση του ίδιου από τους «μπλαουγκράνα». Πλέον, θα πρέπει να δούμε αν ο Κούμαν τον χρησιμοποιήσει στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version