ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Πονάει» πριν το Clasico η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ρόναλντ Κούμαν καταστρώνει τα πλάνα του με σημαντικές απουσίες.

«Πονάει» πριν το Clasico η Μπαρτσελόνα!

Η φετινή σεζόν έχει εξελιχθεί αρκετά περίεργα για την Μπαρτσελόνα. Από τη μια, οι εμφανίσεις των «μπλαουγκράνα» δεν είναι ιδιαίτερα καλές. Στο Champions League μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδι. Το χειρότερο, δηλαδή, ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας. Την ίδια στιγμή στη La Liga δεν δείχνουν να «πατούν» και τόσο καλά. Κάτι που είχε αρχίσει να φαίνεται κι από την περσινή σεζόν, όπου σε ισάριθμες τις διοργανώσεις απέτυχαν. Βέβαια, μέχρι τώρα, οι Καταλανοί με κάποιον τρόπο έχουν καταφέρει να βρίσκονται κοντά στους διεκδικητές του τίτλου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Μπαρτσελόνα, μετά τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια (2-1), είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά με ματς λιγότερο. Παράλληλα, είναι μόλις στο -2 από Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, με τις οποίες θεωρητικά θα «παλέψει» για τον τίτλο. Μάλιστα, το επόμενο παιχνίδι των «μπλαουγκράνα» είναι το Clasico απέναντι στη «βασίλισσα» την άλλη Κυριακή (24/10) στο «Καμπ Νου». Ωστόσο, το έργο των Καταλανών είναι αρκετά δύσκολο, αφού εκτός των άλλων έχουν να διαχειριστούν και τις απουσίες των Πέδρι και Ρόναλντ Αραούχο, αλλά και τον χρόνια απόντα Ουσμάν Ντεμπελέ σύμφωνα με την «Marca».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πέδρι Μπαρτσελόνα

Θα παλέψει παρά τα προβλήματα η Μπαρτσελόνα

Οι τρεις τους ήταν σίγουρα εκτός για το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου την Τετάρτη (20/10), αλλά ο Ρόναλντ Κούμαν και οι συνεργάτες του περίμεναν να τους έχουν στο ντέρμπι. Ο Γάλλος άσος, έτσι κι αλλιώς δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στη σεζόν. Σταδιακά έχει αρχίσει να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος. Την ίδια στιγμή, ο Ουρουγουανός στόπερ έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγα μικροπροβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα και σίγουρα πρέπει να δοθεί αρκετή προσοχή στην περίπτωση του. Κι αυτό γιατί ο ίδιος έχει εξελιχθεί σ’ ένα σημαντικό παίκτη για τους «μπλαουγκράνα».

Τέλος, ο Πέδρι μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Αραούχο. Μετά από μια γεμάτη χρονιά, όπου πραγματικά έπαιζε non stop, ο νεαρός άσος έχει αρχίσει να έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών κι έχει περιοριστεί σε μόλις τέσσερις συμμετοχές φέτος. Ο Ισπανός μέσος είναι δεδομένα από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό θέλουν να του δώσουν χρόνο για να επιστρέψει στο 100%. Έτσι, η Μπαρτσελόνα θα κληθεί να παίξει αποδεκατισμένη στο δεύτερο ντέρμπι της σεζόν. Ωστόσο, στις τάξεις υπάρχει αισιοδοξία για το παιχνίδι

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ