ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

«Φτερωτός» Μέσι στο Παρίσι… ξέρανε τη Λειψία (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση της Λειψίας. Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Μπαπέ πήραν την ομάδα τους από το χεράκι και της χάρισαν σπουδαία νίκη με 3-2.

«Φτερωτός» Μέσι στο Παρίσι… ξέρανε τη Λειψία (vid)

H Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Λειψία όμως τελικά βρήκε τον τρόπο να κερδίσει το ματς. Σε ένα παιχνίδι με δύο ανατροπές στο σκορ οι Παριζιάνοι επικράτησαν 3-2 έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές του Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Μπαπέ. Δύο γκολ ο Αργεντινός, ένα ο Μπαπέ, μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.

To ματς

Η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League έφερε την Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσι και Μπαπέ αντιμέτωπη με την Λειψία. Οι Παριζιάνοι χωρίς τον Νέιμαρ στη σύνθεσή τους ήθελαν να πάρουν δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη και να ανέβουν στην 1η θέση του ομίλου τους μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι. Η αποστολή των Γάλλων ωστόσο εξαρχής έμοιαζε δύσκολη μιας και η Λειψία συνηθίζει να μη φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Έτσι το παιχνίδι άνοιξε με το… καλημέρα. Σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ των Παριζιάνων. Δράστης για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός έτρεξε τους αντίπαλους αμυντικούς σημάδεψε εστία και πυροβόλησε τον Γκουλάτσι γράφοντας το 1-0. Αυτό το γκολ παρόλα αυτά δεν έδωσε στους γηπεδούχους την ασφάλεια που επιζητούσαν. Η Λειψία σταδιακά ανέβηκε στο γήπεδο και αναζήτησε με τη σειρά της το γκολ που θα έφερνε ξανά το ματς σε ισορροπία.

Ο στόχος επετεύχθη στο 28′ με τους Γερμανούς να γυρίζουν άψογα την μπάλα στο μισό της Παρί. Η τελική πάσα έφθασε στα πόδια του Αντρέ Σίλβα, με τον Πορτογάλο φορ από κοντά να γράφει το 1-1. Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους καλύτερη στον αγωνιστική χώρο ήταν η γερμανική ομάδα. Το 1-1 όμως το σκορ που συντρόφευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Παρί Μέσι

Ανέλαβε δράση ο Μέσι και καθάρισε για την Παρί

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε το ίδιο νωχελική. Οι αργές επιστροφές και γενικά η ανούσια κατοχή των Γάλλων έφερε κι άλλο γκολ από πλευράς Λειψίας. Στο 57′ ο Μουκιέλε πάτησε την περιοχή του Κέιλορ Νάβας και από κοντά έκανε την ανατροπή (1-2). Στη συνέχεια η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε να ξυπνάει και να αναζητά τρόπο αντίδρασης. Αυτή ήρθε δέκα λεπτά μετά με πρωταγωνιστές του Μπαπέ και Μέσι. Οι δύο αστέρες της Παρί συνεργάστηκαν με τελευταίο στην μπάλα τον Μέσι. Ο Αργεντινός σούταρε, σημάδεψε το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκουλάτσι.

Έχοντας το πόδι πατημένο στο γκάζι η Παρί έψαξε την ολική ανατροπή. Στο 74′ ο Κιλιάν Μπαπέ πάτησε την αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μέσι, με τον Αργεντινό να γράφει με τελείωμα αλα Πανένκα το 3-2. Στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν μήπως και κάνουν το 3-3. To προβάδισμα ωστόσο της Παρί διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε. Μάλιστα θα μπορούσε ο δείκτης του σκορ να ήταν μεγαλύτερος. Ο Μπαπέ στις καθυστερήσεις αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ