ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Τρομακτική η Ρεάλ – Δεν έκανε νέο θαύμα η Σέριφ (vids)

Έγιναν τα λογικά στον τέταρτο όμιλο του Champions League, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ να επικρατούν των Σαχτάρ και Σέριφ, αντίστοιχα.

Τρομακτική η Ρεάλ – Δεν έκανε νέο θαύμα η Σέριφ (vids)

Οι Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ προχώρησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στον 4ο όμιλο του Champions League. Αμφότερες οι ιστορικές ομάδες δεν προέρχονταν από νικηφόρο αποτέλεσμα. Αλλά, το βράδυ της Τρίτης έκαναν το εύλογο κόντρα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σέριφ Τίρασπολ, αντίστοιχα.

Οι Μαδριλένοι ήταν καταιγιστικοί από άποψη ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Ουκρανούς, στο Κίεβο. Με την πρώτη φάση να ανήκει στον Βινίσιους στο 7ο λεπτό που έκανε δυνατό σουτ, αλλά είδε τον Τρούμπιν να αποκρούει εντυπωσιακά. Η Ρεάλ συνεχώς απειλούσε την ουκρανική εστία και βρήκε δίχτυα μετά από μισή ώρα αγώνα. Μια άτυχη στιγμή για τον Κρίτσοβ ο οποίος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 42ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ έκανε καταπληκτική επέμβαση σε προσπάθεια του Μπενζεμά σώζοντας την ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος δεν μας επιφύλασσε κάτι που να μας αφήσει έκπληκτους. Η Ρεάλ φρόντισε να καθαρίσει το παιχνίδι, σκοράροντας στο 51′. Ο Μπενζεμά έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Μόντριτς ο οποίος τρύπησε την άμυνα της Σαχτάρ. Έδωσε έτσι έτοιμο γκολ στον Βινίσιους που πλάσαρε ωραία για το 0-2. Ο «Βίνι» έβαλε ξανά την υπογραφή του στο 56ο λεπτό, με ένα προσωπικό σλάλομ και υποδειγματικό τελείωμα τριπλασιάζοντας τα μαδριλένικα γκολ!

Η Ρεάλ δεν σταμάτησε εκεί, μιας και είχε κέφια για τέταρτο γκολ. Ο Βινίσιους από εκτελεστής έγινε δημιουργός, μοιράζοντας ασίστ στον Ροντρίγκο. Aπό τους σκόρερ δεν θα μπορούσε να λείπει ο Καρίμ Μπενζεμά που πλάσαρε για το τελικό 0-5 το οποίο φέρνει τη Ρεάλ ισόβαθμη με τη Σέριφ στους έξι βαθμούς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Ίντερ δεν έπεσε στην παγίδα της Ρεάλ

Μια Σέριφ η οποία δεν κατόρθωσε να κάνει νέα υπέρβαση. Η «ελληνική» ομάδα του Τίρασπολ των Αθανασιάδη και Κολοβού δεν τα κατάφερε στο Μιλάνο. Μετά το έπος του «Μπερναμπέου» η πρωταθλήτρια Μολδαβίας έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το «Τσουζέπε Μεάτσα». Η Ίντερ τη νίκησε με 3-1 φτάνοντας στο πρώτο της τρίποντο στο φετινό Champions League.

Να αναφερθεί ότι ο Αθανασιάδης απουσίαζε, γεγονός που θα μπορούσαμε να πούμε πως έπαιξε ρόλο. Ο Τζέκο στο 34ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την πρωταθλήτρια Ιταλίας έπειτα από ασίστ του Βιδάλ. Η Σέριφ απείλησε οκτώ λεπτά μετά με τον Κριστιάνο, αλλά ο Χαντάνοβιτς έκανε σπουδαία απόκρουση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′, η Σέριφ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τιλ να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Ωστόσο, η χαρά της δεν κράτησε για παραπάνω από πέντε λεπτά. Μιας και οι Βιδάλ και Τζέκο αντέστρεψαν τους ρόλους τους και ο Χιλιανός μέσος πέτυχε το γκολ. Στο 67′ ο Ντε Βράι τελείωσε οριστικά τα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για διπλό διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ