ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ανατροπή… όνειρο με μυθικό Κριστιάνο η Γιουνάιτεντ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κριστιάνο Ρονάλντο ζουν για τέτοιες βραδιές. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» με γκολ του Πορτογάλου σούπερ σταρ ανέτρεψαν τα πάντα (3-2) και κέρδισαν την Αταλάντα.

Ανατροπή… όνειρο με μυθικό Κριστιάνο η Γιουνάιτεντ (vid)

Σε ένα παιχνίδι με εκπληκτικό ρυθμό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε από την κόλαση να βρει… Παράδεισο. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επικράτησαν 3-2 της Αταλάντα ανατρέποντας στο δεύτερο ημίχρονο πλήρως την εις βάρος της κατάσταση. Η ομάδα από το Μπέργκαμο προηγήθηκε με τους Πάσαλιτς και Ντεμιράλ στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, η Γιουνάιτεντ έφερε τα πάντα… τούμπα. Ράσφορντ, Μαγκουάιρ και – ποιος άλλος – Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψαν μια ακόμη τρελή ανατροπή.

Το ματς 

Μετά από την 4αρα από την Λέστερ πριν από μερικά 24ωρα σε επίπεδο Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχτηκε στη μάχη του Champions League. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έψαχνε άμεση αντίδραση για να αλλάξει την κακή της ψυχολογία. Από την άλλη η Αταλάντα που φέτος δείχνει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τη, ωστόσο ουδείς μπορεί να μη την υπολογίσει.

Η Γιουνάιτεντ παρόλα αυτά έδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι πως μεσοαμυντικά έχει τεράστια προβλήματα. Στο 15′ η ομάδα από το Μπέργκαμο βρήκε την ευκαιρία της και τη μετουσίωσε σε γκολ. Δράστης ο Πάσαλιτς με τον ταλαντούχο επιθετικό να κερδίζει τον Ντε Χέα και να ολοκληρώνει σωστά την έξοχη προσπάθεια του Τζαπακόστα από τα δεξιά. Με το 1-0 στην πλάτη οι γηπεδούχοι καλούνταν να βγουν μπροστά και να ψάξουν την άμεση ισοφάριση. Γιουνάιτεντ

Τελικά όχι δεν έγινε κάτι καλό για την ομάδα του Σόλσκιερ, αντιθέτως η Αταλάντα «χτύπησε» ξανά κάνοντας τα πράγματα για τη Γιουνάιτεντ ακόμη χειρότερα. Στο 28′ ο Ντεμιράλ κέρδισε στον αέρα Σο και Μαγκουάιρ και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο τελευταίο 15λεπτο μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν μπόρεσαν να συνέλθουν από το σοκ. Μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το παραπάνω σκορ.

Τα έφερε όλα… τούμπα η Γιουνάιτεντ

Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φάνηκε να μπαίνει πιο ψύχραιμη στο γήπεδο. Στο 53′ μάλιστα ο Ράσφορντ κατάφερε να μειώσει το σκορ και να δώσει σύνθημα αντεπίθεσης στην ομάδα του. Εκπληκτική κάθετη πάσα από τον Μπρούνο Φερνάντες, τελικός αποδέκτης ο Ράσφορντ και η εστία της Αταλάντα. Το τέρμα αυτό έφερε άλλο αέρα στην ομάδα του Σόλσκιερ. Οι γηπεδούχοι σταδιακά ανέβασαν την απόδοση τους πιέζοντας πλέον για το γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Σκοτ ΜακΤόμινει άγγιξαν το γκολ, όμως αμφότεροι δεν μπόρεσαν να βρουν τον πολυπόθητο στόχο. Παράλληλα όμως η Αταλάντα συνέχισε να είναι απειλητική στην κόντρα επίθεση. Στο 71′ η ομάδα από το Μπέργκαμο στατάλησε σπουδαία ευκαιρία για να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Πρώτα ο Ζαπάτα και στη συνέχεια ο Μίραντσιουκ νικήθηκαν από τον Ντε Χέα.

Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του αγώνα μόνο η Γιουνάιτεντ υπήρχε στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι στο 75′ βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν μέσω του Χάρι Μαγκουάιρ. Ο έμπειρος αμυντικός πάτησε την αντίπαλη περιοχή και με συρτό σουτ έκανε το 2-2. Έξι λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα του τεράστιου Κριστιάνο Ρονάλντο να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε έναν ακόμη αγώνα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας των Ιταλών έκανε το 3-2. Ένα γκολ που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στο Ολντ Τράφορντ. Το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι τέλους με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να χαρίζει μια σπουδαία νίκη στη Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ