ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σιώπης: «Θέλουμε να είμαστε στην Elite – Είμαστε πανέτοιμοι για τα ματς με Σκωτία»
Στον δρόμο της επιστροφής η ταλεντάρα της Μπαρτσελόνα
Εθνικής Ελλάδος: Η ώρα του «κέρβερου» Τζολάκη
Αποθέωση Μπαπέ σε Ντεμπελέ: «Είναι ένας από τους καλύτερους του πλανήτη»
H Γιουβέντους δηλώνει… ερωτευμένη με τον Βαγγέλη Παυλίδη
O Γκουαρντιόλα ζήτησε από τη Σίτι τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα
Μάρκο Ματεράτσι, 2025
Οι δηλώσεις του Αντσελότι δείχνουν γιατί θα αφήσει… εποχή ο Νίκο Παθ!
«Αν πάρει αυτόν τον παίκτη η Άρσεναλ, τότε του χρόνου θα είναι πρωταθλήτρια!»
Ο Μαρινάκης θέλει να δει… πρωταθλήτρια τη Νότιγχαμ Φόρεστ: «Χτυπάει» Γιόκερες!
Ματεράτσι: «Ούτε Μέσι, ούτε Κριστιάνο… Το “φαινόμενο” τους έκανε πλάκα!» (vid)
Βγήκε στη φόρα από τότε η νέα φανέλα της Τσέλσι! (pic)
Άγιαξ forever: Φτιάξαμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11αδα της ιστορίας του! (pic)
To όνειρο για τη «Χρυσή Μπάλα» σβήνει σιγά- σιγά για τον Σαλάχ!
Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο από νέα θέση ο Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Επιστροφές και «νέο αίμα» στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα (pic)

Ο Ρόναλντ Κούμαν επέλεξε τους έντεκα εκλεκτούς του για το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβρου, προχωρώντας σε ορισμένες αλλαγές.

Επιστροφές και «νέο αίμα» στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα (pic)

Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ντιναμό Κιέβου ξεκινάει σε λίγη ώρα. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται τους Ουκρανούς. Σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν. Καθώς προέρχεται από δυο βαριές ήττες, δίχως ακόμα να έχει σκοράρει στη διοργάνωση.

Ο Ολλανδός προπονητής προέβη στην επιλογή των βασικών του παικτών. Στην ενδεκάδα δεν έχουμε τεράστιες εκπλήξεις. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφει ο Λουκ Ντε Γιονγκ μετά από 18 ημέρες στην αγωνιστική δράση. Θα παίξει πλάι στον Ντεπάι, σε ένα επιθετικό σχήμα αν μη τι άλλο. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως οι Γκάβι και Μινγκέθα ξεκινούν βασικοί, με τον Κούμαν να τους δίνει την ευκαιρία να παίξουν από την αρχή σε αγώνα Champions League.

Άξιο αναφοράς είναι επιπλέον το ότι ο Ντεστ θα έχει τη δυνατότητα να κάνει επιθετικές πρωτοβουλίες. Ο Κούμαν φαίνεται να είδε το γκολ του με την Εθνική Ηνωμένων Πολιτειών τις προάλλες και θα δοκιμάσει να τον βάλει δίπλα στους επιθετικούς του σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Σέντρα στις 19:45 και πάμε να δούμε τους έντεκα παίκτες που ξεκινούν βασικοί για την Μπαρτσελόνα. Είναι οι εξής: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκέ, Μινγκέθα, Άλμπα, Γκάβι, Μπουσκέτς, Φ. Ντε Γιονγκ, Ντεστ, Ντεπάι, Λ. Ντε Γιονγκ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ