ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ετοιμάζεται να την… κάνει για Αγγλία ο Ντεμπελέ!

Στην περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ στρέφεται η Νιουκάστλ, μιας και η ανανέωση του Γάλλου στη Μπαρτσελόνα φαίνεται σχεδόν αδύνατη.

Ετοιμάζεται να την… κάνει για Αγγλία ο Ντεμπελέ!

Πιο κοντά από ποτέ από την έξοδο του στη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρίσκεται ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Διάφορα ρεπορτάζ συνδέουν τον νεαρό εξτρέμ της Μπαρτσελόνα με τη Νιουκάστλ, ως το πρώτο μεγάλο «μπαμ» της στη νέα εποχή της.

Προς όφελος κάθε πιθανού ενδιαφερόμενου εξελίσσεται η υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Μπαρτελόνα. Οι δύο πλευρές, σχεδόν έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του Γάλλου, ακόμα δεν έχουν έρθει σε συμφωνία. Κατάσταση η οποία οφείλεται στην αδιαλλαξία του 24χρονου επιθετικού, αλλά και την κάκιστη οικονομική κατάσταση των «μπλαουγκράνα». Και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι εξετάζουν προσεκτικά κάθε πιθανή αλλαγή στις διαπραγματεύσεις συμβολαίου των δύο πλευρών.

Έτοιμη για το πρώτο μπαμ με Ντεμπελέ η νέα Νιουκάστλ!

Πρώτη και καλύτερη, η Νιουκάστλ σύμφωνα με το «Footmercato» έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Ντεμπελέ. Τα αμύθητα πλούτη που ήρθαν στον σύλλογο με την εξαγορά του από τους Σαουδάραβες, θα ξεκινήσουν να μπαίνουν σε μεταγραφές από τον Ιανουάριο. Κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει χτίσιμο του ρόστερ από την αρχή, με διαφορετικούς στόχους βέβαια.

Μια αλλαγή στην καριέρα του Γάλλου φαίνεται πως είναι καλή επιλογή. Κακή φόρμα, ασυνέπεια και αμέτρητοι τραυματισμοί, έχουν κάνει τον Ντεμπελέ να θεωρεί πως ίσως υπάρχουν καλύτερες επιλογές για τον ίδιο εκεί έξω. Κάτι που μας φέρνει και στη σημερινή κατάσταση του στη Βαρκελώνη. Αν και μέχρι πέρσι η διοίκηση δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για την ανανέωση του, οι καλές εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν άλλαξαν γνώμη στον νέο πρόεδρο, Τζοάν Λαπόρτα.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» δεν θα περιμένει για πάντα. Έχοντας στείλει τελεσίγραφο στον Ντεμπελέ, περιμένει την απόφαση του παίκτη. Υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος κόστισε 105+ εκατομμύρια ευρώ πίσω το 2017. Και η ετήσιες αμοιβές του ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Με τη Νιουκάστλ να προσφέρει περίπου 15 εκατομμύρια κάθε χρόνο, είναι πιθανό να δούμε στα αγγλικά γήπεδα τον νεαρό επιθετικό, να προσπαθεί να αλλάξει την καριέρα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ