ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί φοβάται για νέα περίπτωση «Μπαπέ» με το wonderkid της!

Στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του 18χρονου Τσάβι Σίμονς, που λήγει το καλοκαίρι, φοβούμενοι μια περίπτωση σαν αυτή του Κίλιαν Μπαπέ.

Η Παρί φοβάται για νέα περίπτωση «Μπαπέ» με το wonderkid της!

Το όνομα του Τσάβι Σίμονς πιθανώς να είναι ευρέως γνωστό στο ποδοσφαιρικό κοινό. Ωστόσο, ο νεαρός Ολλανδός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως. Για χάρη του, άλλωστε, είχε υπάρξει και «πόλεμος» ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα. Βλέπετε, ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα», τη φημισμένη Μασία. Αποτελούσε το μεγαλύτερο project και πολλοί ανέμεναν την, δεδομένη, στιγμή, που θα ανέβαινε στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο, ο νεαρός άσος αποχώρησε από τους Καταλανούς κι επέλεξε την γαλλική ομάδα για να υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Την περασμένη σεζόν μάλιστα, ο Σίμονς πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την Παρί σ’ ένα παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Καέν. Όλα έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμο τους για τον νεαρό άσο. Ωστόσο, ο νεαρός Ολλανδός δεν βρίσκει χώρο στο… αστεράτο ρόστερ των Παριζιάνων τη φετινή σεζόν και με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2022, στις τάξεις του γαλλικού συλλόγου φοβούνται μια νέα περίπτωση «Μπαπέ», σύμφωνα με την «Equipe».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σίμονς Παρί

Εντυπωσιάζει με τους νέους της Παρί, αλλά ο Ποκετίνο δεν… βλέπει τον Σίμονς

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και μήνες σε συζητήσεις. Ωστόσο, δεν έχουν ακόμη καταφέρει να βρουν τη «χρυσή τομή». Ο Σίμονς δεν έχει ακόμη καταφέρει να κάνει κάποια συμμετοχή τη φετινή σεζόν. Βλέπετε, αν και έκανε μια εξαιρετική προετοιμασία, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τον έχει αφήσει εκτός ακόμη και από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Κάτι, όμως, που δε συμβαίνει με άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ο νεαρός Ολλανδός κάνει τρομερές εμφανίσεις στο UEFA Youth League, μετρώντας δύο γκολ και μια ασίστ σε 3 παιχνίδια.

«Δεν νομίζω ότι είναι αναστατωμένος. Κάνει τη δουλειά του κι έρχεται καθημερινά χαμογελαστός. Δεν τον έχω δει αμήχανο ή να σκέφτεται το συμβόλαιο του», ανέφερε ο Ζουμανά Καμαρά, προπονητής του στους νέους της Παρί. Ωστόσο, η γαλλική ομάδα έχει κάθε λόγο να φοβάται πως θα αντιμετωπίσει μια περίπτωση σαν αυτή του Κίλιαν Μπαπέ. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Γάλλου άσου λήγει το καλοκαίρι του 2022. Εκείνος δεν θέλει να ανανεώσει κι εφόσον δεν το έχει κάνει μέχρι τον Ιανουάριο, θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Κάτι, δηλαδή, που συμβαίνει και για τον Σίμονς. Στις τάξεις της Παρί φοβούνται αυτή την εξέλιξη και προσπαθούν να την αποφύγουν με κάθε τρόπο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ