ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Νέα… κόλπα από την Παρί για να μην χάσει τσάμπα τον Μπαπέ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως έχει σκεφτεί μία νέα μέθοδο, ώστε να κρατήσει τον Κιλιάν Μπαπέ στις τάξεις για λίγο παραπάνω.

Νέα… κόλπα από την Παρί για να μην χάσει τσάμπα τον Μπαπέ!

Σε μία ομάδα γεμάτη αστέρια, όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, εκείνο του Κιλιάν Μπαπέ αστράφτει σχεδόν πιο δυνατά απ’ όλα. Οι Γάλλοι πιστεύουν πολύ σε εκείνον. Όχι μόνο για τώρα, αλλά και για το μέλλον.

Το καλοκαίρι παραλίγο να τον χάσουν. Παραλίγο να τον δουν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, το συμβόλαιό του μαζί τους εκπνέει το επόμενο θέρος. Οπότε δεν είχαν σκοπό -όπως και έκαναν πράξη- να μην τον αφήσουν να την… κοπανήσει για τον ισπανικό σύλλογο. Το ρίσκο, όμως, ήταν μεγάλο.

Μπορούν να τον χάσουν σύντομα, χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους. Γι’ αυτό τον λόγο θέλουν να προωθήσουν μία νέα τακτική στις διαπραγματεύσεις τους μαζί του. Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Αμπντελάχ Μπούλμα, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να του προσφέρουν μονοετές ή διετές συμβόλαιο, ώστε πρώτον να μην τον χάσουν από τα χέρια τους τσάμπα.

Και δεύτερον για να του δείξουν εμπράκτως ότι μπορεί να φύγει για όποια θέλει χωρίς να περιμένει πολύ καιρό. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πηγές που είναι κοντά στον Γάλλο παίκτη, αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Μιας και δεν έχει καμία πρόθεση να δώσει τα χέρια εκ νέου με την Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του έχει την ακριβώς αντίθετη γνώμη!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Φαίνεται πως έπαιξε και... έχασε με τον Μπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Φαίνεται πως έπαιξε και… έχασε με τον Μπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι προτάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι που πέρασε μπορεί να μην ήταν «τέλειες». Ωστόσο, ήταν πολύ καλές όσον αφορά την αγορά, αλλά και το γεγονός ότι ο Κιλιάν Μπαπέ είχε ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι απάντησαν σε όλες αρνητικά. Το σκεπτικό τους ήταν τον κρατήσουν δίπλα τους για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα γινόταν. Και στο ενδιάμεσο πίστευαν θα έβρισκαν μία φόρμουλα για τον… ρίξουν, χωρίς να τον χάσουν τσάμπα.

Για την ώρα κάτι τέτοιο φαίνεται να μην μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Για την ώρα όλα δείχνουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε και έχασε τον Κιλιάν Μπαπέ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ