ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οργή στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διαιτητή Μουνουέρα λόγω Βινίσιους
Εθνική Ελλάδος: Ανακοίνωσε φιλικό με μεγαθήριο μια εβδομάδα πριν το EURO
Η Γιουνάιτεντ τα δίνει όλα στον Πορτογάλο που θα της αλλάξει τη ζωή
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Μπρους περιέγραψε τον… εφιάλτη του στη Νιούκαστλ!

Ο Στιβ Μπρους αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νιούκαστλ και σε συνέντευξη του περιέγραψε σχεδόν σαν... εφιάλτη τα δύο χρόνια του στην ομάδα, τονίζοντας πως δεν ήταν ποτέ επιθυμητός από τον κόσμο.

Ο Μπρους περιέγραψε τον… εφιάλτη του στη Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ εδώ και λίγο καιρό έχει μπει σε μια νέα εποχή της ιστορίας της. Η εξαγορά της από έναν κονσόρτιουμ Σαουδαράβων επενδυτών δεδομένα έχει δημιουργήσει όνειρα στον κόσμο της. Πλέον οι «καρακάξες» θέλουν να πρωταγωνιστούν στην Premier League. Κι αν όχι άμεσα, τουλάχιστον μέσα στις επόμενες σεζόν. Γι’ αυτό οι νέοι ιθύνοντες της θέλουν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις. Κάτι που στο μυαλό τους είχε να κάνει και με την επιλογή ενός νέου προπονητή. Ο Στιβ Μπρους για εκείνους δεν ήταν ο κατάλληλος και το μεσημέρι της Τετάρτης (20/10) ανακοινώθηκε κι επισήμως το τέλος της συνεργασίας τους

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Άγγλος τεχνικός αποχώρησε, λίγες ημέρες αφότου συμπλήρωσε 1000 παιχνίδια στους πάγκους, στην ήττα από την Τότεναμ (2-3). Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στην «Telegraph» για τη διετία που πέρασε στη Νιούκαστλ και εξέφρασε την απογοήτευση του για τα όσα συνέβησαν. Βλέπετε, ανέλαβε την ομάδα που στήριζε από μικρός το 2019, αλλά δεν έγινε ποτέ αποδεκτός από τον κόσμο της. Κι αυτό γιατί, ουσιαστικά, συνδέθηκε με το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς του Μάικ Άσλεϊ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Νιούκαστλ

Μπρους: «Οι οπαδοί της Νιούκαστλ έλεγαν συνεχώς ότι είμαι άχρηστος»

Ο 60χρονος προπονητής ανέφερε πως αυτή ίσως είναι η τελευταία του δουλειά, αφού τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Όπως τόνισε, ένιωθε από την πρώτη μέρα ανεπιθύμητος και δεχόταν συνεχής λεκτικές επιθέσεις από τον κόσμο του συλλόγου. Την ίδια στιγμή επισήμανε ότι ήθελε να αποδείξει ότι οι άνθρωποι έκαναν λάθος για εκείνον, αλλά δεν μπόρεσε να το πετύχει. Τέλος, ανέφερε πως δεν θα είχε παραιτηθεί αν δεν επρόκειτο για το καλό της Νιούκαστλ, τονίζοντας πως όποιος αναλάβει στη θέση του θα τα πάει καλύτερα από αυτόν.

«Νομίζω ότι αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία μου δουλειά. Δεν αφορά μόνο εμένα, έχει επιβαρύνει όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, επειδή είναι όλοι από το Νιούκαστλ και δεν μπορώ να το αγνοήσω. Ανησυχούσαν για εμένα, ειδικά η γυναίκα μου. Αντιμετώπισε τον θάνατο των γονιών μου, οι δικοί της δεν είναι τόσο καλά και παράλληλα έπρεπε να ανησυχεί για το τι περνάω τα τελευταία δύο χρόνια. Νόμιζα ότι θα τα καταφέρω αλλά ήταν πολύ πολύ σκληρό. Το να μην είσαι πραγματικά ποτέ επιθυμητός, το να διαβάζεις συνεχώς ότι οι άνθρωποι λένε ότι θα αποτύχω, ότι ήμουν άχρηστος, χοντρή σπατάλη χώρου, ένας χαζός ή οτιδήποτε άλλο. Από την 1η ημέρα. Όταν τα πηγαίναμε καλά ήταν “ναι αλλά το στιλ ποδοσφαίρου είναι σκουπίδι” ή ήμουν απλά “τυχερός”. Προσπάθησα να το απολαύσω και το έκανα.

Πάντα μου άρεσε ο αγώνας, να αποδεικνύω ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθος, αλλά αυτό ήταν μόνο. Μάχη, αγώνας. Ακόμα και όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι, δεν νιώθεις ότι κερδίζεις τους οπαδούς. Ήθελα τόσο πολύ να το κάνω να δουλέψει. Ήμουν περήφανος που ήμουν ο προπονητής της Νιούκαστλ, ακόμα και στους σκοτεινούς καιρούς, ήμουν αποφασισμένος να συνεχίσω την προσπάθεια, να κρατήσω αυτόν τον σύλλογο στην Premier League. Ο κόσμος μου είπε να παραιτηθώ κι αν δεν ήταν η Νιούκαστλ θα αρνούμουν. Απλώς ένωσα ότι αυτός που θα έρθει μπορεί να τα πάει καλύτερα από εμένα», ανέφερε ο Μπρους

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ