ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ο Πικέ έφερε… ζωή στον «πλανήτη» Μπαρτσελόνα! (vid)

Η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε... αγχωμένη κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, αλλά με γκολ του Ζεράρ Πικέ (1-0) πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League.

Ο Πικέ έφερε… ζωή στον «πλανήτη» Μπαρτσελόνα! (vid)

Τα πράγματα ήταν αρκετά ζόρικα πριν από το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου για την Μπαρτσελόνα. Άλλωστε, ο σύλλογος βρίσκεται σε μια κατάσταση τεράστιας εσωστρέφειας. Κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως στο «Καμπ Νου» βρέθηκαν μόλις 46.000 χιλιάδες φίλαθλοι, αριθμός που συνιστά τη χαμηλότερη προσέλευση από το 2011, αν και υπήρχε δυνατότητα για 100% πληρότητα. Οι «μπλαουγκράνα» ήταν… αγχωμένοι, αλλά με τον Ζεράρ Πικέ σε ρόλο «λυτρωτή» πήραν τη νίκη κόντρα στους Ουκρανούς (1-0), που δεν απείλησαν σε κανένα σημείο του ματς και πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια στο Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Πικέ άνοιξε «λογαριασμό» για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2′ έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ. Ο Άλμπα έβγαλε υπέροχη μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Ντεστ αστόχησε εξ επαφής με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 18′ έφτασαν ξανά κοντά. Από εκτέλεση φάουλ του Ντεπάι ο Λουκ Ντε Γιονγκ πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ολλανδός απείλησε ξανά με τον Μπουστσάν να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του από το ύψος της περιοχής.

Οι Καταλανοί έψαχναν το γκολ και στο 34′ ο Μπούστσαν το δυνατό σουτ του Ντεστ από την περιοχή. Στην εξέλιξη της φάσης, όμως, η Μπαρτσελόνα «άνοιξε» το σκορ. Ο Άλμπα σέντραρε από τα αριστερά και ο Πικέ, που είχε ανεβεί για το κόρνερ, έκανε το 1-0 με προβολή! Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ των «μπλαουγκράνα» στο φετινό Champions League. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να βρουν κι ένα δεύτερο γκολ μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια άλλη επικίνδυνη κατάσταση για την εστία της Ντιναμό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαρτσελόνα

Δεν… αγχώθηκαν ιδιαίτερα οι Καταλανοί

Η ουκρανική ομάδα ανέβασε τις γραμμές της στο δεύτερο μέρος και η Μπαρτσελόνα έβρισκε πιο εύκολα χώρους. Στο 52′, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Σιρότα έδιωξε προ του Φάτι, που θα έσπρωχνε την μπάλα στην κενή εστία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο νεαρός άσος έκλεψε τη μπάλα από τον Μπούστσαν, όμως μετά τη φαντασμαγορική του προσπάθεια με… τσαλιμάκια έστειλε τη μπάλα άουτ με γυριστό.

Στο 71′ ο Κουτίνιο δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τη Μπαρτσελόνα να κρατάει εύκολα το υπέρ της 1-0. Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Champions League και άρχισαν να ελπίζουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την άλλη, η Ντιναμό Κιέβου ηττήθηκε για τρίτη φορά και δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (46′ Κουτίνιο), Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Φ. Ντε Γιονγκ, Γκάβι (69′ Σ. Ρομπέρτο), Ντεστ, Ντεπάι (75′ Αγκουέρο), Λ. Ντε Γιονγκ (46′ Φάτι).

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπουστσάν, Κετζιόρα (78′ Τίμτσικ), Ζάμπαρνι, Σιρότα, Μικολένκο, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ (85′ Καραβάεφ), Μπουγιάλσκι (85′ Ραμίρες), Ντε Πένια (62′ Βιτίνιο), Σουπριαχά (62′ Χαρμάς).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ