ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Όταν πήρε μπρος η γερμανική μηχανή, ισοπέδωσε τη Μπενφίκα (vid)

Η Μπάγερν Μονάχουν χρειάστηκε σχεδόν 70 λεπτά για να σκοράρει το πρώτο γκολ κόντρα στην Μπενφίκα αλλά κατέληξε με μία εμφατική νίκη με 4-0.

Όταν πήρε μπρος η γερμανική μηχανή, ισοπέδωσε τη Μπενφίκα (vid)

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενήθηκε από την Μπενφίκα στο στάδιο «Ντα Λουζ». Oι Βαυαροί τα βρήκαν σκούρα για 70 λεπτά απέναντι σε μία Μπενφίκα που σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες. Όταν, όμως, άρχισαν να σκοράρουν, σταμάτησαν στο 4-0 και έκαναν το 3 στα 3 στον όμιλό τους.

Κορυφαίος για τη Μπάγερν ήταν ο Λιρόι Σανέ, ο οποίος αγωνίστηκε σαν «δεκάρι». Τα εύσημα πρέπει να πάνε και στον Νόιερ, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη την εστία σε δύο πολύ κρίσιμες στιγμές.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Μπενφίκα ξεκίνησε από το πρώτο λεπτό πιέζοντας ψηλά στο γήπεδο και προσπαθώντας να προβληματίσει την ανάπτυξη των φιλοξενούμενων.  Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα έπεσε στα πόδια του Σανέ μετά από κάθετη του Μίλερ αλλά το πλασέ του Γερμανού πέρασε άουτ στο 6ο λεπτό.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Βλαχοδήμος έβαλε στοπ στην κοντινή κεφαλιά του Λεβαντόφσκι. Η Μπενφίκα απάντησε με την κεφαλιά του Γιάρεμτσουκ στο 12ο λεπτό.

Μετά από 25 λεπτά παιχνιδιού, οι «αετοί» είχαν καταφέρει να μην απειλούνται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, το πρέσινγκ της απέδιδε καρπούς και έκλεβε τη μπάλα ψηλά στο γήπεδο. Στο 32ο λεπτό, μάλιστα, η Μπενφίκα βρέθηκαν μία ανάσα από το 1-0 μετά από την κακή αμυντική αντίδραση του Ουπαμεκανό. Ωστόσο, ο Νόιερ διόρθωσε το λάθος του Γάλλου αποκρούοντας το επικίνδυνο σουτ του Νούνιεζ.

Οι γηπεδούχοι έκλειναν καλά τους χώρους από τον άξονα αλλά τη μοναδική φορά που δεν το έκαναν καλά στο πρώτο ημίχρονο λίγο έλειψε να δεχτούν γκολ. Ευτυχώς για εκείνους το πλασέ του Σανέ στο 38ο λεπτό «έγλειψε» το δοκάρι.

Ήταν μέχρι να μπει το πρώτο γκολ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Μπάγερν επιχείρησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλο της αλλά το σουτ του μόνιμα προωθημένου Παβάρ απέκρουσε ο Βλαχοδήμος προτού καταλήξει στο κάθετο δοκάρι.

Η τεράστια τρύπα της Μπενφίκα από τη δεξιά πλευρά της, όπως αμύνεται, έδινε την ευκαιρία στον Κομάν να απειλεί συνεχώς. Κάπως έτσι, σκόραρε με τον Μίλερ στο 52΄αλλά το γκολ του ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ομάδα του Ζεσούς, πάντως, δεν τα παρατούσε και δεν κλεινόταν πίσω. Έτσι, χρειάστηκε μία ακόμη μεγάλη επέμβαση του Νόιερ στο 55ο λεπτό – σε σουτ του Γκονσάλβες – για να μείνει απαραβίαστη η εστία της Μπάγερν.

Ο ρυθμός των Βαυαρών έπεσε και ο Γιάρεμτσουκ απείλησε ξανά στην κόντρα, νικώντας τον Ουπαμεκανό στην προσωπική τους μονομαχία αλλά πλασάροντας άστοχα στο 67΄. Κόντρα στη Μπάγερ, όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες, συνήθως το πληρώνεις και αυτό συνέβη στο 59ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Λιρόι Σανέ με εύστοχη εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0.

Αυτό το γκολ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Νάγκελσμαν. Έτσι, στο 80΄και στο 83 πέτυχε 2 ακόμη τέρματα βάζοντας οριστικό τέλος στην υπόθεση νίκη. Το 2-0 έγινε από γύρισμα του Γκνάμπρι και αυτογκόλ του Έβερτον. Το 3-0 ήρθε στην κόντρα, με τον Σανέ να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Λεβαντόφσκι.

Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε σε μία ακόμη αντεπίθεση ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων, Λιρόι Σανέ, με άψογο τελείωμα για το τελικό 4-0.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Μπάγερν Μονάχου: 9

Μπενφίκα: 4

Μπαρτσελόνα: 3

Ντιναμό Κιέβου: 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ