ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

«Άλωσε» την Κοπεγχάγη ο… Βίκινγκ ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, αν και «καρδιοχτύπησε» στο τέλος, πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Κοπεγχάγης (2-1) και πλέον είναι πρώτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

«Άλωσε» την Κοπεγχάγη ο… Βίκινγκ ΠΑΟΚ!

Μπορεί να… καρδιοχτύπησε στο τέλος, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια νίκη στην έδρα της Κοπεγχάγης (2-1). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ευτύχησε να μείνει με παίκτη παραπάνω από νωρίς, λόγω αποβολής του Γκραμπάρα, βρήκε δύο φορές δίχτυα στο ημίχρονο και αν και στο τέλος κινδύνεψε με ισοφάρισε έφυγε από τη Δανία μ’ ένα σπουδαίο «διπλό». Έτσι η ελληνική ομάδα ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου τους κι έγινε πρώτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Ονειρικό» πρώτο μέρος για τον ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί μόλις στο 9′ η Κοπεγχάγη έμεινε με 10 παίκτες. Από βαθιά μπαλιά ο Μιτρίτσα έφυγε απέναντι από τον Γκραμπάρα και προσπάθησε να τον «σκάψει», με τον Πολωνό πορτιέρε να βρίσκει την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μάλιστα, από την εκτέλεση του φάουλ λίγο αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και στο γκολ. Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε απευθείας, αλλά ο νεοεισελθών Γιόνσον έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 19′, όμως, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Μπίσεσβαρ βρήκε δεξιά τον Ζίβκοβιτς, εκείνος έβγαλε την σέντρα και ο Σίντκλεϊ με κεφαλιά έκανε το 1-0! Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει κι άλλο γκολ και στο 34′ έφτασε πολύ κοντά στο να το πετύχει. Ο Σφιντέρσκι έκλεψε την μπάλα από τον Άνκερσεν και βγήκε απέναντι από τον Γιόνσον, αλλά άργησε να πλασάρει με τον Δανό μπακ να τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, η ελληνική ομάδα κατάφερε τελικά να βρει το δεύτερο γκολ που έψαχνε. Ο ΠΑΟΚ βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση, ο Σφιντέρσκι βρήκε τον Σβαμπ κι αυτός με την σειρά του τον Ζίβκοβιτς, που με ωραίο σουτ με το δεξί έκανε το 2-0! Στο 42′ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν σε ακόμη ένα γκολ. Ο Σβαμπ εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται εύκολα με 2-0, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! ΠΑΟΚ

Αγχώθηκε, αλλά κράτησε τη νίκη

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Από τη μια η Κοπεγχάγη ανέβηκε πιο ψηλά στο γήπεδο, προσπαθώντας να πιέσει με όποιον τρόπο μπορούσε. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, θέλοντας να διατηρήσει το υπέρ του 2-0. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν και χώρους στην κόντρα για να απειλήσουν. Στο 71′ ο Ελ Καντουρί βρήκε τον Σφιντέρσκι στην περιοχή, αλλά ο Γιόνσον έδιωξε το πλασέ του.

Έξι λεπτά αργότερα, η Κοπεγχάγη απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος. Ο Άνκερσεν εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Πασχαλάκη να διώχνει με γροθιές. Ωστόσο, στο 81′ η ομάδα της Δανίας κατάφερε να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς. Ο Άνκερσεν έβγαλε τη σέντρα, ο Μιχάι δεν έδιωξε καλά την μπάλα που κατέληξε στον Μπιέλ, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-1! Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πλησίασαν και στην ισοφάριση. Ο Λεράγκερ νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ, αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο ματς, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με το τρίποντο αυτό έφτασε τους επτά βαθμούς κι ανέβηκε στην κορυφή του έκτου ομίλου του Conference League, όντας πρώτο φαβορί για την πρόκριση. Από την άλλη η Κοπεγχάγη έμεινε δεύτερη με έξι βαθμούς. Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται τώρα να τα… ξαναπούν σε δύο εβδομάδες (4/11) στην «Τούμπα».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κοπεγχάγη (Γιες Θόρουπ): Γκραμπάρα, Άνκερσεν, Κοτσαλάβα, Μπόιλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (74′ Γέλερτ), Λεράγκερ, Μπόλντουρσον (46′ Σινγκ), Μπιέλ, Μπόβινγκ (11′ Γιόνσον), Βιντ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (74′ Βαρέλα), Σίντκλεϊ, Σβαμπ (65′ Ελ Καντουρί), Εσίτι, Μπίσεσβαρ (74′ Αουγκούστο), Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (87′ Μουργκ), Σφιντέρσκι (83′ Άκπομ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ