ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κιελίνι: «Καλύτερα να είχε φύγει νωρίτερα ο Κριστιάνο»

Για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, τονίζοντας πως θα έκανε καλύτερο στη Γιουβέντους αν έφευγε νωρίτερα ο Πορτογάλος.

Κιελίνι: «Καλύτερα να είχε φύγει νωρίτερα ο Κριστιάνο»

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την απόφαση της μεγάλης επιστροφής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δώδεκα χρόνια μετά την αποχώρηση του, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ γύρισε για να την φέρει ξανά στην κορυφή. Κάτι που αποδεικνύει ως τώρα και με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής μετράει 6 τέρματα σε 9 παιχνίδια, μερικά εξ αυτών νικητήρια, όπως αυτό που πέτυχε κόντρα στην Αταλάντα. Η επιστροφή του στο Μάντσεστερ, βέβαια, έφερε και το τέλος εποχής του από τη Γιουβέντους έπειτα από μια τριετία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εκεί ο Κριστιάνο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ιταλίας, ένα Κύπελλο, αλλά και δύο Σούπερ Καπ, μετρώντας συνολικά 101 γκολ σε 134 παιχνίδια. Βέβαια, δεν πέτυχε τον μεγαλύτερο του στόχο, που ήταν η κατάκτηση του Champions League. Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βοήθησε αρκετά την ιταλική ομάδα. Την ίδια στιγμή, όμως, την «πλήγωσε» με το χρονικό σημείο της φυγής του, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι σε συνέντευξη του στο «DAZN».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Κιελίνι: «Ο Κριστιάνο ήθελε μια ομάδα να παίζει γι’ αυτόν»

Ο Ιταλός στόπερ της Γιουβέντους κλήθηκε να σχολιάσει την φυγή του Κριστιάνο το καλοκαίρι. Όπως τόνισε, το γεγονός πως ο Πορτογάλος αποχώρησε σχεδόν στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου έφερε μεγάλη αστάθεια στην ομάδα, κάτι που φάνηκε στο ξεκίνημα της σεζόν. Γι’ αυτό και ανέφερε πως θα ήταν καλύτερο να είχε αποχωρήσει νωρίτερα. Παράλληλα, ο Κιελίνι επισήμανε πως ο 36χρονος σούπερ σταρ χρειαζόταν μια ομάδα να παίζει γι’ αυτόν, κάτι που η Γιουβέντους, μπαίνοντας σε μια φάση ανανέωσης, δεν μπορούσε να το κάνει.

«Ο Κριστιάνο έφυγε στις 28 Αυγούστου και αυτό έφερε τα πάνω-κάτω. Πιστεύω ότι στην αρχή της σεζόν πληρώσαμε αυτή την αναστάτωση. Θα ήταν καλύτερο για τη Γιουβέντους αν είχε φύγει νωρίτερα, αν είχε φύγει την 1η Αυγούστου, για παράδειγμα. Θα είχαμε προετοιμαστεί και θα ήμασταν έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν, πιο έτοιμοι σίγουρα απ’ ό,τι ήμασταν τελικά. Είχα καταλάβει ότι δεν αισθανόταν καλά, χρειαζόταν νέο κίνητρο. Χρειαζόταν μια ομάδα που θα παίζει γι’ αυτόν.

Η Γιούβε, όμως, είναι σε άλλη φάση τώρα. Είναι σε διαδικασία ανανέωσης και επανεκκίνησης. Είναι προφανές πως αν είχε μείνει ο Κριστιάνο θα ήταν μια πρόσθετη αξία με χαρά θα την εκμεταλλευόμασταν, αλλά θα σήμαινε παράλληλα ότι θα είχε αποφασίσει να ξεκινήσει με μια ομάδα συγκεντρωμένη στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιελίνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ