ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Περπατώντας… 4αρα η Τσέλσι στη Μάλμε (vid)

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι έπαιξε τόσο... όσο. Οι Λονδρέζοι πέτυχαν τέσσερα γκολ κόντρα στην Μάλμε πανηγυρίζοντας μια εύκολη νίκη (4-0) στους ομίλους του Champions League.

Περπατώντας… 4αρα η Τσέλσι στη Μάλμε (vid)

Χωρίς καν να ιδρώσει η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ επικράτησε με το ευρύ 4-0 της Μάλμε στο Στάμφορντ Μπριντζ. Ζορζίνιο (2), Χάβερτζ και Κρίστενσεν οι σκόρερς της αναμέτρησης. Η Τσέλσι στάθηκε άτυχη βλέποντας τους Λουκάκου και Βέρνερ να αποχωρούν τραυματίες από τον αγώνα.

To ματς

Στόχος της Τσέλσι απόψε στο Λονδίνο ήταν να πάρει το παιχνίδι με την Μάλμε όσο πιο αναίμακτα γινόταν. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μετά την ήττα από τη Γιουβέντους στο Τορίνο επιζητούσε μονάχα το «τρίποντο» κόντρα στους Σουηδούς. Έτσι, από το πρώτο λεπτό οι Λονδρέζοι έδειξαν την ανωτερότητά τους. Πίεσαν ψηλά τους αντιπάλους τους κερδίζοντας συνεχόμενες κατοχές της μπάλας.

Η υπεροχή της Τσέλσι τελικά μετουσιώθηκε σε γκολ μόλις στο 9ο λεπτό της συνάντησης. Φάση διαρκείας στα καρέ της Μάλμε, ο Τιάγκο Σίλβα έκανε την σέντρα και ο προωθημένος Κρίστενσεν βρήκε δίχτυα με όμορφο σουτ. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Δανού με τη φανέλα της Τσέλσι. Το προβάδισμα των «μπλε» στο 21′ έγινε πιο στιβαρό. Ο Ζορζίνιο με πέναλτι κέρδισε εύκολα τον Νταλίν κάνοντας το 2-0. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή. Το χτύπημα μάλιστα του απέφερε σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, πρόβλημα που τον έφερε εκτός συνέχειας του παιχνιδιού. Τραυματισμός λίγο αργότερα στο παιχνίδι είχε και ο Τίμο Βέρνερ, με τον Γερμανό επίσης να αντικαθίστανται άμεσα από τον Τούχελ. Τίποτα άλλο ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Στάμφορντ Μπριντζ.

Τόσο όσο η Τσέλσι

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι μπήκε φουριόζα. Οι Λονδρέζοι στο 47′ έφυγαν στην αντεπίθεση, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Κάι Χάβερτζ και μετά στα δίχτυα της Μάλμε. 3-0 με τον Γερμανό να τελειώνει υπέροχη μια ομαδική προσπάθεια. Δέκα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Τόμας Τούχελ πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ζορζίνιο, με τον Ιταλό να ευστοχεί ξανά από την άσπρη βούλα.

Από εκείνο το σημείο και μετά και μέχρι το τέλος το παιχνίδι… έσβησε. Η Τσέλσι κατέβασε ρυθμούς ενώ η Μάλμε συμβιβάστηκε με το σκορ της ήττας. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους Λονδρέζους να πανηγυρίζουν μια εύκολη νίκη, την οποία εξαρχής επιζητούσαν.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ