Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στις 24 Νοέμβρη η απόφαση στη δίκη Μπενζεμά
Ρεάλ Μαδρίτης

Στις 24 Νοέμβρη η απόφαση στη δίκη Μπενζεμά

Σε έναν μήνα και δυο μέρες από σήμερα θα γίνει γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τη δίκη του επιθετικού της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά.

22.10.2021 | 19:12

Το μεσημέρι της Παρασκευής έληξε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, στην οποία κατηγορούμενος είναι, μεταξύ άλλων, ο Καρίμ Μπενζεμά. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πρόεδρος του δικαστηρίου γνωστοποίησε ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί στις 24 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (21/10) ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Και ζήτησε την καταδίκη του σε φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή και την επιβολή προστίμου ύψους 75.000 ευρώ. Ο δημόσιος κατήγορος ζήτησε επίσης την ενοχή και των άλλων τεσσάρων κατηγορουμένων στην υπόθεση και την τιμωρία τους με ποινές από 18 μήνες με αναστολή έως τετραετή φυλάκιση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι εκπρόσωποι του Μπενζεμά ζητούν την απαλλαγή του

Οι δικηγόροι του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησαν την πλήρη απαλλαγή του πελάτη τους, τονίζοντας πως: «Ο Βαλμπουενά είναι θύμα των πράξεών του. Είναι ο ίδιος που έγραψε το ερωτικό βίντεο. Και υπάρχει άλλο ένα θέμα καθώς ουδείς ασχολείται με τη γυναίκα που είναι μαζί, ούτε καν οι αστυνομικοί. Ο Μπενζεμά έγραψε το βίντεο σαν να έβγαζε selfie. Η κοπέλα δεν ήξερε ότι γινόταν καταγραφή. Το να γράψεις σε βίντεο κάποιον χωρίς να το γνωρίζει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι παράνομο», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version