ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Έστησε Πάρτ(ε)ι στα γενέθλια του Βενγκέρ η Άρσεναλ! (vid)

Με τα γενέθλια του Αρσέν Βενγκέρ να είναι σήμερα (22/10), η αγαπημένη Άρσεναλ του Γάλλου του έκανε δωράκι τη συντριβή της Άστον Βίλα!

Έστησε Πάρτ(ε)ι στα γενέθλια του Βενγκέρ η Άρσεναλ! (vid)

Ό,τι σύστημα είχε δοκιμάσει στην Άρσεναλ ο Μίκελ Αρτέτα δεν έδειχνε να έχει ιδιαίτερη επιτυχία. Έτσι, με αντίπαλο την Άστον Βίλα ο Ισπανός δοκίμασε το 4-4-2 και οι «κανονιέρηδες» ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Θρίαμβος με 3-1 επί της Άστον Βίλα και καλό θέαμα από τους Λονδρέζους, οι οποίοι έκαναν δώρο γενεθλίων στον μοναδικό Αρσέν Βενγκέρ!

Επιτέλους έσπασε το ρόδι ο Παρτέι!

Οι γκέλες με Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας έφεραν αντίδραση στην Άρσεναλ, η οποία θέλησε να επιστρέψει στις νίκες. Και κατεβαίνοντας στο «Έμιρεϊτς», οι Λονδρέζοι μύριζαν αίμα. Αν και η Άστον Βίλα είναι και φέτος πολύ δυνατή, οι παίκτες του Αρτέτα δεν τους άφησαν περιθώρια.

Από το πρώτο λεπτό, η πίεση της Άρσεναλ ήταν χαρακτηριστική. Μόλις στο 4′ η Άρσεναλ απείλησε με τον Σάκα, δείχνοντας τις διαθέσεις της. Ο Παρτέι, στην αναζήτηση του πρώτου του γκολ με τα «κόκκινα», έχασε τεράστια ευκαιρία στο 21′, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα όμως πήρε το αίμα του πίσω, σκοράροντας με όμορφη τυφλή κεφαλιά.

Η υπεροχή της Άρσεναλ συνεχίστηκε και ο Σάκα έχασε τρελή ευκαιρία για το 2-0, όμως ο Μαρτίνες νίκησε στο ένας εναντίον ενός τον νεαρό Άγγλο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να μην πατούν καλά το γήπεδο και τελικά υπέπεσαν σε πέναλτι. Ο Τάργκετ μάρκαρε άτσαλα τον Λακαζέτ από πίσω και ο διαιτητής μετά από την εξέταση του VAR επιβεβαίωσε την απόφαση. Αν και ο Μαρτίνες απέκρουσε την εκτέλεση του Ομπαμεγιάνγκ, ο Γκαμπονέζος πήρε το ριμπάουντ και διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, ακριβώς πριν το ημίχρονο.

Καθάρισε τη δουλειά χωρίς πρόβλημα

Η επανέναρξη βρήκε την Άστον Βίλα να προσπαθεί απεγνωσμένα να μειώσει το σκορ. Η Άρσεναλ όμως ήταν αυτή που βρήκα πάλι τον δρόμο για τα δίχτυα. Ο Σμιθ-Ρόου ξεχύθηκε στην αντεπίθεση (56′) και σούταρε προς την αντίπαλη εστία. Η μπάλα κόντραρε στον Μινγκς και η Άρσεναλ πέτυχε το πανηγυρικό 3-0.

Στην πρώτη τους ευκαιρία με αξιώσεις, η Βίλα απείλησε με τον Μπουεντία, ο Αργεντινός ηττήθηκε όμως από τον εξαιρετικό και σήμερα Ράμσντεϊλ. Τελικά, ένα δεκάλεπτο πριν τη λήξη ο Ράμσεϊ με «βολίδα» πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους. Αν και υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες για να μειώσουν ακόμα περισσότερο, το σκορ δεν άλλαξε ξανά μέχρι τη λήξη. Νίκη για την Άρσεναλ που συνεχίζει την αναρρίχηση και το καλύτερο δώρο γενεθλίων για τα 72 κεράκια του Αρσέν Βενγκέρ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ