ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Τσέλσι έκανε… παρτάρα με εφτάρα! (vid)

Η Τσέλσι δεν βρήκε καμία αντίσταση κι έκανε «πάρτι» απέναντι στη Νόριτς (7-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ», παραμένοντας στην κορυφή της Premier League.

Η Τσέλσι έκανε… παρτάρα με εφτάρα! (vid)

Το «τρένο» της Τσέλσι δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση κόντρα στην Νόριτς. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ διέσυρε με 7-0 τα «καναρίνια» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League, στο +4 από την δεύτερη Λίβερπουλ, με ματς περισσότερο. Καταιγιστικοί οι «μπλε» που έκαναν… πλάκα στους αντιπάλους του. Βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί ματς στην Premier League o Τσίλγουελ, σκόραρε μετά από πέντε μήνες ο Μάουντ (χατ-τρικ), Χάντσον-Οντόι, Τζέιμς και ένα αυτογκόλ του Άαρονς τα άλλα τέρματα των Λονδρέζων.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Πάρτι» της Τσέλσι στο πρώτο μέρος

Η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πήρε το προβάδισμα στο 10′. Ο Χάντσον Οντόι έκανε τη σέντρα, η άμυνα της Νόριτς δεν απομάκρυνε σωστά, ο Ζορζίνιο έστρωσε στον Μάουντ κι εκείνος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0! Οκτώ λεπτά αργότερα, μάλιστα, οι «μπλε» βρήκαν ξανά δίχτυα. Ο Κόβασιτς έβγαλε τον Χάντσον-Οντόι στην πλάτη της άμυνας με εξαιρετική κάθετη κι εκείνος πλάσαρε σωστά τον Κρουλ για το 2-0! Στο 30′ ο Χάντσον-Οντόι βρήκε με ωραία πάσα τον Μάουντ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κρουλ μπλόκαρε το δυνατό σουτ του.

Η Νόριτς απείλησε για πρώτη φορά επτά λεπτά αργότερα. Ο Καμπάκ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, με την μπάλα να περνάει άουτ. Η Τσέλσι ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και στο 42′ σκόραρε και πάλι. Ο Μάουντ βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Τζέιμς κι εκείνος τελείωσε υπέροχα τη φάση, κάνοντας το 3-0! Στο επόμενο λεπτό το πλασέ του Μάουντ έξω από την περιοχή, πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, με την Τσέλσι να κάνει «πάρτι».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τσέλσι

Δεν άφησαν το… γκάζι οι «μπλε»

Η Νόριτς προσπάθησε να μειώσει με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και στο 53′ έφτασε κοντά. Ο Ρασίτσα έφυγε απέναντι από τον Μεντί, αλλά ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας τον πρόλαβε με προβολή. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ήταν η Τσέλσι αυτή που βρήκε ξανά δίχτυα. Οι «μπλε» κυκλοφόρησαν υπέροχα την μπάλα, η οποία έφτασε στον Τσίλγουελ, που με δυνατό σουτ από αριστερά έκανε το 4-0! Μάλιστα, στο 62′ οι «μπλε» σκόραραν ξανά. Ο Χάντσον-Οντόι σέντραρε από τα αριστερά, με την μπάλα να κοντράρει στον Άαρονς και να καταλήγει στα δίχτυα για το 5-0.

Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τα «καναρίνια» στο 65′. Κι αυτό γιατί ο Γκίμπσον είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Τζέιμς. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν συνεχώς την μπάλα κι έψαχναν ακόμη περισσότερα γκολ. Στο 72′ ο Τσίγλουελ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, με την μπάλα να περνάει άουτ. Ίδια τύχη είχε και το φαλτσαριστό πλασέ του Ζίγιες έξι λεπτά αργότερα.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι πλησίασαν και σε άλλο γκολ. Ο Μπάρκλεϊ βρέθηκε απέναντι από τον Κρουλ που έκανε μια απίθανη επέμβαση. Μάλιστα, ο Ολλανδός έκανε μια ακόμη σπουδαία απόκρουση στη συνέχεια της φάσης σε σουτ του Ζίγιες. Ωστόσο, η Τσέλσι βρήκε τελικά το έκτο γκολ που έψαχνε. Ο Νόρμαν έκανε χέρι εντός περιοχής σε σουτ του Ρούντιγκερ με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι με τη συμβολή του VAR. Ο Μάουντ εκτέλεσε το πέναλτι, ο Κρουλ το απέκρουσε, αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη γιατί ο Ολλανδός δεν είχε τα πόδια του στη γραμμή. Ο Άγγλος άσος δεν αστόχησε τη δεύτερη φορά κι έκανε το 6-0!

Μάλιστα στις καθυστερήσεις, ο Άγγλος άσος βρήκε δίχτυα ξανά. Ο Λόφτους-Τσικ έφυγε υπέροχα στην κόντρα και γύρισε στον Μάουντ, που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 7-0! Με τη νίκη αυτή η Τσέλσι έφτασε τους 22 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές, παραμένοντας μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Οι «μπλε» βρίσκονται πλέον στο +4 από τη δεύτερη Λίβερπουλ, μετρώντας ένα παιχνίδια περισσότερο. Από την άλλη η Νόριτς συνέχισε να απογοητεύει, ηττώμενη για 7η φορά στη φετινή σεζόν και μετράει μόλις δύο βαθμούς, όντας στην τελευταία θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Τσαλόμπα, Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο (63′ Λόφτους-Τσικ), Κόβασιτς, Τσίλγουελ, Χάντσον-Οντόι (70′ Ζίγιες), Μάουντ, Χάβερτζ (70′ Μπάρκλεϊ).

Νόριτς (Ντάνιελ Φάρκε): Κρουλ, Καμπάκ, Γκίμπσον, Χάνλεϊ, Άαρονς, Λις-Μελού (46′ Ρασίτσα), Νόρμαν, ΜακΚλιν, Γιαννούλης (46′ Γουίλιαμς), Σάρτζεντ (70′ Ομομπαμιντέλε), Πούκι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ