ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Με σβηστές τις μηχανές, η Μπάγερν έριξε «τεσσάρα» (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης για τα δεδομένα της, συνέτριψε εντός έδρας την Χοφενχάιμ με 4-0.

Με σβηστές τις μηχανές, η Μπάγερν έριξε «τεσσάρα» (vid)

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχτηκε τη Χοφενχάιμ στην «Αλλιάνζ Αρίνα». Οι Βαυαροί αν και δε χρειάστηκε να πατήσουν το γκάζι, διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα πού πήραν νωρίς στο ματς και τελικά έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, κερδίζοντας με 4-0. Έτσι, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό μπροστά από την Ντόρτμουντ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Πριν προλάβουν να περάσουν 3 λεπτά, ο Λεβαντόφσκι έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Οι Βαυαροί βρήκαν δίχτυα στο 7ο λεπτό με τον Γκνάμπρι αλλά το γκολ ορθά ακυρώθηκε γιατί είχε προηγηθεί φάουλ.

Οι 2 προηγούμενες φάσεις ήταν η προειδοποίηση. Έτσι, στο 16ο λεπτό πέτυχε το 1-0 μετά από ομαδική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ του Σερζ Γκνάμπρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισορροπήσει το παιχνίδι αλλά ήταν ευάλωτοι στην κόντρα επίθεση. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο 30ο λεπτό. Ο Ρόμπερτ Λεφαντόφσκι για πρώτη βρήκε λίγους χώρους και με έξοχο πλασέ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Ο «Λέβα» έχασε τεράστια ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση νίκη λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, για 2η φορά δε μπόρεσε να νικήσει τον Μπάουμαν.

Χωρίς να πατήσει γκάζι έριξε «τεσσάρα»

Ο Μπάουμαν κρατούσε ζωντανούς τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, με μία ακόμη επέμβαση – αυτή τη φορά σε σουτ του Γκνάμπρι στο 47ο λεπτό.
Η Χοφενχάιμ απείλησαν για πρώτη φορά στο 50ο λεπτό με τον Μπεμπού. Όσο κυλούσε το παιχνίδι, η Μπάγερν έριχνε το ρυθμό της ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο.

Η χαλαρότητα των Βαυαρών οδήγησε σε 2 ευκαιρίες της Χόφενχαιμ που υπενθύμισαν στη Μπάγερν ότι το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει.

Από τη στιγμή που η Χοφενχάιμ δεν εκμεταλλεύτηκε αυτό το διάστημα, η ομάδα του Νάγκελσμαν έστειλε το παιχνίδι για ύπνο στο 81΄. Μετά από μία εκτέλεση κόρνερ και ένα κακό διώξιμο, η μπάλα στρώθηκε στον Τσούπο Μοτίνγκ, ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε, ο Κίνγκσλεϊ Κομάν. Ο Γάλλος στόπερ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη μπαλιά του Ουπαμεκανό και με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ