ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Βόλτα στο AMEX η Σίτι με Φόντεν… όνειρο (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει... ρολάρει και δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους και δυσκολίες. Υπέροχη εμφάνιση από τους «Πολίτες» και... παρασέλα από την έδρα της Μπράιτον (4-1)

Βόλτα στο AMEX η Σίτι με Φόντεν… όνειρο (vid)

Όσοι πίστευαν πως η Μπράιτον θα έβαζε δύσκολα στην Μάντσεστερ Σίτι... γελάστηκαν. Οι «Πολίτες» παρουσιάστηκαν απόλυτοι και μέσα σε ένα ημίχρονο καθάρισαν τους αντιπάλους τους φθάνοντας σε μια άνετη επικράτηση. Το 4-1 αντικατοπτρίζει απόλυτα το παιχνίδι. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Φιλ Φόντεν. Ο νεαρός πέτυχε δύο γκολ και χάρισε μια ασίστ. Η Μπράιτον μείωσε στο 81′ με εύστοχο πέναλτι του ΜακΆλιστερ.

Το ματς

Μετά την εντυπωσιακή νίκη της Τσέλσι το μεσημέρι (7-0 την Νόριτς) οι «Πολίτες» αντιλαμβάνονταν πως απόψε στο Αμέξ δεν υπήρχε για εκείνους άλλους αποτέλεσμα από την νίκη. Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Premier League Μπράιτον βρέθηκε στο διάβα της εντυπωσιακής ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι το τελευταίο διάστημα μοιάζει πυραυλοκίνητη μοιράζοντας πολλά γκολ σε κάθε αντίπαλο.

Αυτό προσπάθησε να κάνει και κόντρα στους «Γλάρους» δείχνοντας από το πρώτο λεπτό του αγώνα τις προθέσεις της. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Έχοντας ακινητοποιήσει όλα τα ατού της αντιπάλου της, η Σίτι βγήκε μπροστά και δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει τα δίχτυα του Σάντσες. Στο 13′ ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να πιάσει την μπάλα στα χέρια, χάνοντας την μετά από ελαφρύ τζαρτζάρισμα του Ζεσούς. Τελικός αποδέκτη της μπάλας ήταν ο Γκούντογκαν με τον Γερμανό από κοντά να γράφει το 0-1.

Έχοντας ξεκλειδώσει την άμυνα της Μπράιτον από τόσο νωρίς ήταν σαφές πως οι παίκτες του Γκουαρντιόλα θα έβρισκαν χώρους στην αντεπίθεση. Στο 28′ ήρθε το δεύτερο γκολ των «Πολιτών» για να μπουν βάσεις νίκης στο Αμέξ. Δράστης ο Φιλ Φόντεν. Ο 21χρονος πάτησε την αντίπαλη περιοχή και παραβίασε την εστία του Σάντσες βάζοντας το λιθαράκι του στη βραδιά. Αυτό τρία λεπτά αργότερα μετατράπηκε σε κανονικό λίθο μιας και ο ίδιος πέτυχε το 3-0 για την ομάδα του. Το σαρωτικό πέρασμα της Μάντσεστερ Σίτι κατευνάστηκε με τη λήξη του ημιχρόνου.

«Έσβησε» το ματς η Σίτι

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε μια διαχείριση του αποτελέσματος από το πρώτο μέρος. Η Μπράιτον από την άλλη θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο βγάζοντας πάθος και δύναμη σε κάθε μονομαχία. Οι αλλαγές του Πότερ βοήθησαν τους «Γλάρους» και το παιχνίδι μετατοπίστηκε μοιραία περισσότερο στο μισό γήπεδο και την πλευρά της Σίτι.

Οι γηπεδούχοι καθ’ όλη τη διάρκεια έδειχναν να ψάχνουν το γκολ που θα τους χάριζε μια μικρή ελπίδα να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Τελικά αυτό ήρθε στο 81′. Ο Λάμπτει ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή της Σίτι από τον Έντερσον με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο ΜακΆλιστερ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 3-1. Τελικά όμως η Μπράιτον δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό. Η Σίτι διαχειρίστηκε εύκολα το προβάδισμα της και στο φινάλε μάλιστα βρήκε τρόπο να το διευρύνει. Στις καθυστερήσεις ο Φόντεν πάσαρε τον αμαρκάριστο Μαχρέζ με τον Αλγερινό να διαμορφώνει με σουτ το τελικό 1-4.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ