ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο… Βαυαρός θα πληγώνει πάντα τους «μπλαουγκράνα» (vid)

H Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στο Καμπ Νου με σκοπό να... τελειώσει την Μπαρτσελόνα και τον Ρόναλντ Κούμαν και το κατάφερε επικρατώντας με 2-1. Σκόραραν Αλάμπα και Λούκας από τη μία και Αγκουέρο από την άλλη.

Ο… Βαυαρός θα πληγώνει πάντα τους «μπλαουγκράνα» (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο clasico. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι επικράτησαν της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου με 2-1 σκορπώντας πλατιά χαμόγελα στους οπαδούς τους. Από την άλλη η ομάδα του Κούμαν παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε ένα ακόμη ντέρμπι. Αλάμπα και Λούκας οι σκόρερς για τους Μαδριλένους. Μείωσε στην εκπνοή ο Αγκουέρο.

Το ματς

Το ντέρμπι των ντέρμπι! Το μεγάλο clasico που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περίμενε καρτερικά όλες αυτές τις ημέρες. Το απόγευμα της Κυριακής η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε στο Κμπ Νου τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι. Στόχος και των δύο ομάδων όπως πάντα η νίκη σε μια μονομαχία που παραδοσιακά προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Από το ξεκίνημα του αγώνα άπαντες κατάλαβαν προς η σημερινή αναμέτρηση μπορούσε να κάτσει σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Στο πρώτο 20λεπτο η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που έδειχνε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Με σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας και χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη στις κινήσεις οι γηπεδούχοι πατούσαν την περιοχή του Τιμπό Κουρτουά χωρίς ωστόσο ο Βέλγος κίπερ να αισθάνεται τον κίνδυνο. Στο 25′ οι Καταλανοί έφθασαν μια ανάσα από το 1-0. Ο Ντεστ βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, φάτσα με το τέρμα όμως το τελείωμα του ήταν κάκιστο με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Μια φάση η οποία ξεκίνησε από γρήγορη κόντρα και τα πόδια του Μέμφις Ντεπάι.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Αμερικανός όμως στο 25′ έκανε πράξη ο Νταβίντ Αλάμπα από πλευράς Ρεάλ στο 32′. Αντεπίθεση για τους Μαδριλένους. Ο Ροντρίγκο βρήκε ιδανικά τον προωθημένο Αυστριακό και αυτός με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 1-0. Στη συνέχεια και με το γκολ στην… πλάτη οι παίκτες του Κούμαν ήταν αναγκασμένοι να βγουν πιο μπροστά. Αυτό βοήθησε στον αντίποδα τους φιλοξενούμενους να παίξουν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-1. Μπαρτσελόνα Ρεάλ

Μπλοκαρισμένη στις σκέψεις της και στο πλάνο της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε σε καλά επίπεδα. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε με τους Ντεπάι και Φάτι να βρει αντίδραση όμως η καλά οργανωμένη άμυνα της «Βασίλισσας» περιόρισε τα ατού των Καταλανών. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της προσπάθησε να πάει το παιχνίδι στη δύναμη και όπως φάνηκε τα κατάφερε. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πάγωνε τον ρυθμό σταματώντας κάθε επικίνδυνη προσπάθεια των γηπεδούχων. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν δείχνοντας να τα έχει χαμένα έριξε στην αρένα όλα τα διαθέσιμα όπλα του.

Τελικά όμως κανένα από τα τεχνάσματά τους δεν έπιασε. Αντίθετα η Ρεάλ στις καθυστερήσεις έβαλε οριστική ταφόπλακα σκοράροντας ξανά. Αυτή τη φορά δίχτυα βρήκε ο Λούκας εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Τερ Στέγκεν σε σουτ του Ασένσιο. Το μόνο που έκαναν στο φινάλε οι «μπλαουγκράνα» ήταν να μειώσουν με τον Αγκουέρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ