ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Όταν ο Σερ Άλεξ παρέδιδε σεμινάρια παραμονές ενός ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (vid)

Ένα βίντεο κυκλοφορεί στο twitter που δείχνει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να δίνει οδηγίες στους παίκτες του παραμονές ενός ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Όταν ο Σερ Άλεξ παρέδιδε σεμινάρια παραμονές ενός ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (vid)

Παραμονές του ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλοι περιμένουμε με αγωνία τι θα συμβεί σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ποδοσφαιρικά ντέρμπι στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Επί χρόνια ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτών των ντέρμπι ήταν ο πρώην τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος προπονητής πέρασε 27 χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ». Σε αυτήν την περίοδο κέρδισε 39 τρόπαια, 13 φορές την Πρέμιερ Λιγκ και 2 Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό που έκανε τον Σερ Άλεξ τόσο επιτυχημένο ήταν η τακτική του ιδιοφυία. Οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν να πάρουν μία πολύ μικρή γεύση από ένα βίντεο που χρονολογείται πίσω στο 1998 και δείχνει τον ίδιο να δίνει οδηγίες στους παίκτες του παραμονές ενός ντέρμπι με τη Λίβερπουλ

Μέσω της Mirror, η Granada TV απέκτησε πρόσβαση σε ένα ντοκιμαντέρ για τον Φέργκιουσον στα παρασκήνια και οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η ομιλία του Σερ Άλεξ στους παίκτες του

Το βίντεο ξεκινάει με τον Φέρκιουσον να προειδοποιεί τους παίκτες του για τον Στιβ Μακμάναμαν. «Είναι ξεκάθαρο για μένα. Προσέχετε τον ΜακΜάναμαν και τον κλείνετε γρήγορα. Όποιος είναι πιο κοντά του, τον κλείνει και δεν του επιτρέπεις να υπαγορεύει τις περιοχές στις οποίες παίζει. Πριν από τρία χρόνια, χάσαμε το πρωτάθλημα στο Άνφιλντ μη ακούγοντας οδηγίες για τον ΜακΜάναμαν».

Στη συνέχεια, ο Σερ Άλεξ στρέφει την προσοχή του στον Πολ Ινς, ο οποίος έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1989-1995.

«Αν [ο Ινς] προσπαθήσει να σας εκφοβίσει, απολαύστε το. Μην προσπαθήσετε να τον αφήσετε να σας εκφοβίσει. Απλώς φρόντισε να είσαι έτοιμοι για αυτόν αύριο. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ανησυχείτε για εκείνον. Παίζει ενάντια σε άνδρες, σωστά;

Στη συνέχεια, ο Φέργκιουσον δείχνει προς τον πίνακα και λέει: «Μεταφέρουμε τη μπάλα σε αυτές τις περιοχές εδώ και δε νομίζω ότι έχουν πιθανότητες εναντίον μας. Δε νομίζω ότι έχουν πιθανότητες με αυτό που έχετε εσείς».

Στο τέλος, ρώτησε τους παίκτες του αν έχουν ερωτήσεις και όλοι φάνηκαν να είναι καλυμμένοι. Τελικά, η Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη στο συγκεκριμένο ματς, με τον Ρόνι Τζόνσεν να ανοίγει το σκορ και τον Όουεν να ισοφαρίζει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ