ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Πιόλι: «Η Μίλαν νόμιζε ότι το παιχνίδι τέλειωσε»

Ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, τόνισε ότι η ομάδα του παραλίγο να την πατήσει διότι νόμιζε ότι το ματς με τη Μπολόνια είχε τελειώσει πρόωρα.

Πιόλι: «Η Μίλαν νόμιζε ότι το παιχνίδι τέλειωσε»

Η Μίλαν πέρασε ένα δύσκολο απόγευμα στην έδρα της Μπολόνια αλλά τελικά βγήκε νικήτρια. Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν ιδανικά τους «ροσονέρι». Αρχικά σκόραραν ένα τυχερό γκολ με τον Λεάο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κρούνιτς κέρδισε την αποβολή του Soumaoro. Με 10 παίκτες η Μίλαν κυριάρχησε και βρήκε και 2ο γκολ με τον Καλάμπρια.

Ωστόσο, τότε επήλθε χαλαρότητα στις τάξεις των φιλοξενούμενων. Έτσι, οι , «ροσομπλού» μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με ένα αυτογκόλ του Ιμπραΐμοβιτς. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μούσα Μπάρο ισοφάρισε σε 2-2 με ιδανικό πλασέ.

Ευτυχώς για τη Μίλαν, είδε έναν ακόμη παίκτη της Μπολόνια να αποβάλλεται. Με 9 παίκτες ήταν θέμα χρόνου να ανακτήσει το προβάδισμά της. Έτσι, στο 84ο λεπτό με μία οβίδα του Μπενασέρ προηγήθηκε με 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε με άψογο πλασέ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Τι δεν άρεσε στον Πιόλι

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη νοοτροπία της ομάδας του μετά το 2-0.

«Δυσκολευτήκαμε, γιατί κάναμε το λάθος να πιστέψουμε ότι το παιχνίδι τελείωσε όταν προηγηθήκαμε 2-0 με έναν επιπλέον παίκτη. Αν σταματήσεις να παίζεις, τότε κινδυνεύεις σε οποιοδήποτε σενάριο. Ευτυχώς, δείξαμε τη δύναμη να ξαναρχίσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Όταν βρεθήκαμε απέναντι σε εννέα παίκτες, αυτό άλλαξε τη νοοτροπία μας και βγάλαμε ένταση. Όσο ο Ζιρού και ο Ιμπραΐμοβιτς έπαιζαν μαζί, μας μπέρδεψαν. Επιχειρούσαμε πάρα πολλές σέντρες χωρίς συγκεκριμένους στόχους».

Η Μίλαν σκόραρε για μια ακόμη φορά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο Στέφανο Πιόλι δεν το απέδωσε στην καλή φυσική κατάσταση αλλά στη νοοτροπία της ομάδας του.

«Είναι η νοοτροπία που κάνει τη διαφορά, που μας κάνει να πάμε για τη νίκη και να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας μέχρι το τέλος».

Με αυτή τη νίκη, η Μίλαν έστω και προσωρινά έπιασε κορυφή. Έτσι, ο Πιόλι χαρακτήρισε το τρίποντο πολύ σημαντικό.

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, πολύ σημαντική. Γνωρίζουμε ότι μετά τους αγώνες του Champions League είναι δύσκολο απέναντι σε ομάδες που είχαν όλη την εβδομάδα να προετοιμαστούν, αλλά θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία. Τώρα πρέπει να ανακτήσουμε σωματική και ψυχολογική ενέργεια για να αποφύγουμε να ξανακάνουμε αυτά τα λάθη».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ