ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Νέβιλ… δίκασε τον Μαγκουάιρ – «Δεν κάνει τίποτα!» (vid)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρέθηκε στο στόχαστρο του Γκάρι Νέβιλ μετά το διασυρμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ, με τον παλαίμαχο αμυντικό να μη «μασάει» τα λόγια του.

Ο Νέβιλ… δίκασε τον Μαγκουάιρ – «Δεν κάνει τίποτα!» (vid)

Από το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης. Αρχικά, το υψηλότατο κόστος της απόκτησης του έφερε τεράστιες προσδοκίες προς το πρόσωπο του. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπερεκτίμησαν τις δυνατότητες του, θεωρώντας πως μπορούσε να εξελιχθεί στον δικό τους… Φαν Ντάικ και να «μεταλλάξει» την άμυνα της ομάδας. Πέραν της κριτικής για τις επιδόσεις του εντός γηπέδου και η εξωγηπεδική του ζωή ήταν… περιπετειώδεις. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, τη σύλληψη του στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στη διάρκεια του Euro ο Μαγκουάιρ έδειξε ξανά καλά στοιχεία. Ωστόσο, με το ξεκίνημα της φετινής σεζόν η απόδοση έπεσε αισθητά και ο ίδιος βρίσκεται ξανά στο μάτι του «κυκλώνα» με αφορμή τις τελευταίες κάκιστες εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ειδικά μετά την συντριβή από τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» (5-0), όπου ο Άγγλος στόπερ έχει ξεκάθαρη ευθύνη στο δεύτερο γκολ, ο Γκάρι Νέβιλ, μιλώντας στο «SkySports» τον… δίκασε, επισημαίνοντας ότι «δεν κάνει απολύτως τίποτα» και τονίζοντας πως δεν έπρεπε να παίξει, εφόσον δεν ήταν έτοιμος.

«Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν κάνει τίποτα. Δεν κάνει απολύτως τίποτα αυτή τη στιγμή. Η συνέντευξη που έδωσε μετά το ματς, ήταν μια συνέντευξη ενός παίκτη που δεν βρίσκεται καν κοντά στον καλό εαυτό του. Είπα την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν έπρεπε να παίξει. Δεν βρίσκεται καθόλου κοντά στα καλά του αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βρει τη φόρμα του και να επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νέβιλ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Οι δηλώσεις του Μαγκουάιρ που έδωσαν… αφορμή στον Νέβιλ

Οι δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγιναν από τον νυν αρχηγού του συλλόγου μετά την αναμέτρηση. Ο Μαγκουάιρ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του συλλόγου και τόνισε πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό για την ομάδα του. Την ίδια στιγμή τόνισε πως πρέπει να κοιτάξει την ατομική του απόδοση και κάλεσε τους συμπαίκτες του να κάνουν το ίδιο και να σκεφτούν πως θα βελτιωθούν.

«Ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς, δεν ήταν καθόλου καλό αυτό το αποτέλεσμα για αυτόν τον σύλλογο. Έμειναν μαζί μας μέχρι το τέλος και το εκτιμούμε αυτό, αλλά ως σύλλογος πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Είμαι τόσο απογοητευμένος. Τους δώσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Είμαι αμυντικός και το να δεχτώ τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο Ολντ Τράφορντ, δεν είναι αρκετά καλό. Ως παίκτης γνωρίζω τον εαυτό μου. Θα κοιτάξω τον εαυτό μου και την ατομική μου απόδοση. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, δεν έχει νόημα να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον αλλά να κοιτάμε τον εαυτό μας. Να κοιτάξουμε στον καθρέφτη όταν πάμε σπίτι και να σκεφτείτε πού μπορούμε να τα πάμε καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο Μαγκουάιρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ