ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τούχελ και… Μεντί μετέτρεψαν την Τσέλσι σε «φρούριο»!

Η πετυχημένη συνταγή του Τόμας Τούχελ όχι μόνο έχει πιάσει στην Τσέλσι αλλά επί των ημερών του οι «μπλε» τρυπούν συνεχώς το ταβάνι τους στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Τούχελ και… Μεντί μετέτρεψαν την Τσέλσι σε «φρούριο»!

Δεν πάει πολύς καιρός που η Τσέλσι πάλευε σε κάθε της παιχνίδι να κρατήσει το μηδέν. Επί ημερών Φρανκ Λάμπαρντ αλλά και πριν από αυτόν οι «μπλε» στηρίζοντας περισσότερο στις προσωπικότητες παρά στο πλάνο. Από την ημέρα όμως που ο Τόμας Τούχελ διαδέχθηκε τον Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι τα πάντα άλλαξαν. Ο Γερμανός τεχνικός κατάφερε μόλις από τον πρώτο μήνα διαμονής του στο Λονδίνο να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα.

Η Τσέλσι μέσα σε αυτούς τους μήνες έχει δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που γνωρίζαμε. Στηρίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στην εύρυθμη αμυντική της λειτουργία και στο σύνολο. Έχει μετατραπεί σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή που αναπάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σκοτώσει κάθε αντίπαλο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η άμυνα είναι η δύναμή της. Όπως και φυσικά ο τερματοφύλακάς της, Εντουάρντ Μεντί. Ο Σενεγαλέζος έχει καταφέρει να μετατραπεί σε Κέρβερος που στέκεται μπροστά από την εστία των Λονδρέζων. Είναι χαρακτηριστικό πως η Τσέλσι επί εποχής Τούχελ μετράει περισσότερες καθαρές εστίες από συνολικά τέρματα που έχει δεχθεί. Πιο συγκεκριμένα, οι «μπλε» με τον Τούχελ στον πάγκο έχουν κρατήσει 17 φορές το μηδέν στην εστία τους.

Τρομακτικές επιδόσεις για Τούχελ και Τσέλσι

Από την άλλη έχουν δεχθεί μόνο 16 τέρματα. Οι αριθμοί αυτοί μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα παραπάνω. Η Τσέλσι φέτος παρουσιάζεται πλήρης και έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους για τον μεγάλο στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Premier League. Ο Τόμας Τούχελ ξέρει πως η ομάδα του μπορεί να καταφέρει να διακριθεί. Ξέρει βέβαια πως για να το κάνει αυτό πράξη θα πρέπει οι παίκτες του να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι περιμένουν στη γωνία κάθε τους στραβοπάτημα. Η φετινή Premier League παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική. Οι τρεις παραπάνω ομάδες – με διαφορετική φιλοσοφία η καθεμιά – θα παλέψουν για την κορυφή. Ο Τούχελ θα πορευτεί μέχρι τέλους με το δικό του πλάνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ