ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Έχει χάσει… την μπάλα ο Ικάρντι – «Δεν αγαπώ πια την Νάρα»

Εκεί που όλοι περίμεναν πως το σίριαλ των Ικάρντι και Νάρα θα έχει αίσιο τέλος, έρχεται μια δημοσιογράφος από την Αργεντινή να βάλει νέες... φωτιές στον άσσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Έχει χάσει… την μπάλα ο Ικάρντι – «Δεν αγαπώ πια την Νάρα»

Εκεί που πάει να ηρεμήσει ο Μάουρο Ικάρντι έρχεται ένα νέο «χτύπημα» να τα κάνει όλα άνω – κάτω! Ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν τις τελευταίες ημέρες είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένος. Ο έμπειρος φορ βρέθηκε ένα βήμα πριν τον χωρισμό με την σύζυγο και μάνατζερ του, Γουάντα Νάρα. Η 34χρονη Ιταλίδα άφησε τον άσσο της Παρί στα κρύα του λουτρού δείχνοντας του ξεκάθαρα πως ήθελε να χωρίσουν.

Τελικά όμως χθες και μετά από αρκετά επεισόδια μεταξύ των δύο μέσω των social media το ζευγάρι επισημοποίησε πως είναι και πάλι μαζί. Αυτό βέβαια δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να κρατήσει. Ειδικά από τη στιγμή που βγήκαν στη φόρα νέα στοιχεία που φανερώνουν τις αταξίες του Μάουρο Ικάρντι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή έβγαλε στη… φόρα μερικά από τα μηνύματα που έστελνε ο Ικάρντι στην πέτρα του σκανδάλου, Τσίνα Σουάρες. «Είσαι η γυναίκα της ζωής μου, σε βλέπω από τότε που ήμουν μικρός» έλεγε στην ηθοποιό, τραγουδίστρια ο 29χρονος. «Δεν θέλω πια να είμαστε ζευγάρι. Έχω πάψει να αγαπώ την Γουάντα. Τη βλέπω όπως την αδερφή μου ή τη μητέρα μου».

Το μήνυμα της Γουάντα Νάρα που φανερώνει πως είναι ξανά μαζί με τον Ικάρντι

Η Γουάντα πάντως χθες με ανακοίνωση της μέσω Instagram θέλησε να βάλει τέλος στο σίριαλ και να καταστήσει σαφές πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. «Οι φωτογραφίες που ανεβάζω τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο χαρούμενοι ήμασταν. Πληγώθηκα πολύ από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε γυρισμός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.  Ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει τόσος πόνος, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε.

Πήγαμε στον δικηγόρο. Σε δύο μέρες ο Μάουρο αποδέχθηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τη συμφωνία. Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα, με λόγια που κανείς δεν μου είχε γράψει ποτέ: “Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο”.

Και εκεί συνειδητοποίησα ότι αν και έχω τα πάντα, δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η άσχημη στιγμή που περνάμε θα μας δυναμώσει ως ζευγάρι και ως οικογένεια. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε και οι δύο την ελευθερία να βάλουμε ένα τέλος στην 8χρονη ιστορία μας, αλλά με την ψυχή μας κουρασμένη από το κλάμα, επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον ελεύθερα. Σε αγαπώ Μάουρο Ικάρντι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ