ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Νέος τραυματισμός για Φάτι – Σε… αναμμένα κάρβουνα στην Μπαρτσελόνα

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Άνσου Φάτι. Ο νεαρός πέρασε τα πάνδεινα τον τελευταίο χρόνο με τον χιλιοταλαιπωρημένο μηνίσκο. Τώρα εύχεται να μη συμβεί τίποτα κακό στο άλλο του γόνατο.

Νέος τραυματισμός για Φάτι – Σε… αναμμένα κάρβουνα στην Μπαρτσελόνα

Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή ο Άνσου Φάτι τραυμάτισε σοβαρά το γόνατό του. Το πρόβλημα στον μηνίσκο τον ταλαιπώρησε πολύ μιας και τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου δέκα μήνες. Εδώ και μερικές εβδομάδες ο 18χρονος επέστρεψε κάνοντας μια νέα αρχή. Έχοντας το βάρος της ευθύνης του «10» στην πλάτη ο Φάτι θέλησε να ανοίξει ξανά τα φτερά του και να δώσει με τις εμφανίσεις του ελπίδα στους Καταλανούς.

Στο πρόσφατο clasico ο ταλαντούχος επιθετικός δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την μισητή της αντίπαλη. Ένα αποτέλεσμα που επανέφερε την μουρμούρα και την εσωστρέφεια στην καταλανική ομάδα. Εκτός από την ήττα όμως οι άνθρωποι του συλλόγου δίνουν βάση σε ακόμη ένα μελανό σημείο. Τον νέο τραυματισμό του Άνσου Φάτι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο νεαρός κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στους Μαδριλένους αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο άλλο του γόνατο. Σήμερα η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα εκτός έδρας τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Φάτι χθες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ωστόσο τα σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν πως πιθανότατα δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Το χτύπημα στο γόνατο ακόμη δεν έχει αξιολογηθεί πλήρως, αποτέλεσμα γιατροί και τεχνικό τιμ να μη θέλουν να ρισκάρουν με την τυχόν χρησιμοποίηση του παίκτη.

Συναγερμός με Φάτι στην Μπαρτσελόνα

Όλα βέβαια θα φανούν την ώρα του αγώνα! Η Μπαρτσελόνα καλείται να φύγει νικήτρια από το Βαγιέκας. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν θα βυθιστεί ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «μπλαουγκράνα« συνεχίζουν να προβληματίζουν πολύ με την εικόνα τους. Ο Ρόναλντ Κούμαν με τη σειρά του εξακολουθεί να βρίσκεται υπό έντονη αμφισβήτηση. Μπορεί η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ακόμη να του δίνει τις ευκαιρίες όμως το ποτήρι μοιάζει έτοιμο να… ξεχειλίσει. Τα επόμενα παιχνίδια είναι κομβικά τόσο για εκείνον όσο και για τη φετινή πορεία της ομάδας. Έτσι ενδεχόμενη απώλεια του Φάτι θα κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ